Haberler

    Volkan Babacan'ın menajeri Ahmet Bulut, Beşiktaş iddialarını yalanladı

    Güncelleme:

    Volkan Babacan'ın menajeri Ahmet Bulut, "Beşiktaş ile görüşmemiz olmadı. Volkan'ın takımı ile kontratı devam ediyor. Beşiktaş ile sezon sonu için anlaştığımız iddiaları doğru değil" dedi.

    Sezon sonu Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edilen Volkan Babacan'ın menajeri Ahmet Bulut, siyah beyazlı kulüp ile görüşmediklerini açıkladı. NTV'ye konuşan Bulut, Volkan için Beşiktaş ile anlaştıkları iddiasının doğru olmadığını söyledi.

    Bulut, Medıpol Başakşehir ile 1 yıl daha sözleşmeleri olduğunu vurgularken, "Beşiktaş ile görüşmemiz olmadı. Volkan'ın takımı ile kontratı devam ediyor. Beşiktaş ile sezon sonu için anlaştığımız iddiaları doğru değil. Bu transferin olması için önce kulüplerin anlaşması gerekiyor. Kulüpler arasında da böyle bir anlaşma olsaydı, bilgisi bize de verilirdi" şeklinde konuştu.

    BU SEZON SADECE 4 MAÇTA OYNADI

    Medipol Başakşehir'de 6. yılını geçiren Volkan, son 2 sezonda formasını Mert Günok'a kaptırdı. Geçen sezon 5 maçta görev yapan 31 yaşındaki file bekçisi, bu sezon sadece 4 karşılaşmada takımının kalesini korudu.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Volkan Babacan Ahmet Bulut Başakşehir Beşiktaş Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    YAŞLI KURT:

    Bu sene ciddi olarak sampiyonlugu hakeden yok

    1
    0
    yanıtYanıtla
    cevo:

    hayatiniz yalan

    0
    0
    yanıtYanıtla
    GS li:

    Avcıyıda yalanladılardı en son.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    HOŞ GELDİN:

    Eveeet ünlü Futbolcu pazarlamacısı çıktı ortaya, sezon sonu yaklaşıyorya düzmece haber yaptırıp değerinin üstünde satmayacağı topcu almayacak takım yok bu ülkede hatta dünyada, sanırım pazarlama anılarını anlatacağı kitap yayınlandığında kimleri ne şekilde hangi takımlara nasıl aldırdığının yankıları olacak, işte ozaman bu satırları okuyanların ne kadarda doğru yazmış adam dediklerini duyar gibiyim. Neyse, bitmiş, bitmeye başlamış yada değeri olmayan topcuyu fahiş fiyata pazarlayabilen deha, hoş geldin

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title