Haberler

Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığı adaylığından çekildi

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu başkanlığı için dün adaylığını açıklayan Vefa Küçük, adaylık kararından vazgeçti. Divan Kurulu başkanlığına aday olan diğer isimler ise Şekip Mosturoğlu ve Sevil Becan. Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçimi 27 Nisan'da yapılacak.

Süper Lig devi Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu başkanlığı için dün adaylığını açıklayan Vefa Küçük, kararından vazgeçti.

ADAYLIKTAN VAZGEÇTİ

Yüksek Divan Kurulu başkanlığı için daha önce adaylığını açıklayan Vefa Küçük, bu kararından vazgeçti ve adaylıktan çekildi.

SEÇİM 27 NİSAN'DA

Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu ve Sevil Becan Yüksek Divan Kurulu başkanlığı için adaylığını açıklamıştı. Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçimi 27 Nisan tarihinde yapılacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şekip Mosturoğlu Ahmet Vefa Küçük Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

GAGS:

bu adam da son nefesini yüksek divan kurulu konuşmalarında verecek.. biraz kendine vakit ayırmalı artık..

20
0
yanıtYanıtla
mahmut süt:

fefa bey aziz Yıldırım'a karşıda kaybetti ve genede Fenerbahçe liliğinden asla geri kalmadı vefa bey çok önemli bizim için

9
8
yanıtYanıtla
Fatih :

vefası küçükmüş

yanıt5
yanıt7
Seko:

Niye önemli adamlar sadece feneri reklam amacıyla kullanıyorlar srçim zamanı ortadalar sonra topukkkk

yanıt1
yanıt1
Ahmet Yazıcı:

Fenerbahçe’nin yönetim ve divan kurulu çok değişik kafalarla dolu. Yarısı yaşlı ve yetisini kaybetmiş eski kafa insanlar. Diğer klüplerdede öyle. Ülkede genç yönetici yok. Birçoğu iş adamı milyarder git şirketini yönet yani neden bu strese kavgaya dahil olursun ki. Garip .

6
1
yanıtYanıtla
Seko:

Diyor ya bunlar hayatımız fenerbahçe diye ya arkadaş ölmüşsün ağlayanın yok bi gidinde gençlerin ömünü açın...

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title