Haberler

    Van Der Wiel, Yeni Takımına İmzayı Atıp Fenerbahçe'yi Bombaladı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamadığı için gönderilen Gregory van der Wiel, Toronto'ya imza attıktan sonra "Fenerbahçe bana hiç iyi davranmadı. Türkiye benim için iyi bir tecrübe olmadı." dedi.

    2016 yazında Paris Saint Germain'den Fenerbahçe'ye büyük ümitlerle transfer edilen Gregory van der Wiel, sonraki yıl Cagliari'ye satılmıştı.

    Cagliari'de yarım sezon forma giydikten sonra da Toronto FC'nin yolunu tutan Hollandalı sağ bek, son verdiği demeçte Sarı-Lacivertliler'i kızdıracak açıklamalarda bulundu.

    "BANA HİÇ İYİ DAVRANILMADI"

    Türkiye'deki günleriyle ilgili konuşan Van der Wiel, "Fenerbahçe'yle dört yıllık büyük bir kontrata imza attım ancak 3 ay sonra kulüpte sorunlar yaşamaya başladım." dedi.

    Hollandalı futbolcu, "Fenerbahçe, bana hiç iyi davranmadı. Özel hayatımda da sıkıntılar yaşadım. Dolayısıyla Türkiye, benim için iyi bir tecrübe olmadı." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Gregory van der Wiel Fenerbahçe Toronto Spor Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    aykut kocaman:

    hakemler yüzünden:)

    6
    3
    yanıtYanıtla
    lider:

    Sen orda bakalım iyi oynayacak mısın? Toronto sana kapıyı gösterdiği zaman bakalım Türkiyemin kıymetini anlayacak mısın.

    5
    3
    yanıtYanıtla
    King23:

    Teknik direktör Hollandalı takımda Hollandalı var sen uyum sağlayamamışsın çamur atma bari

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Beyin:

    Bu hollandalılardan adam çıkmıyor hepsi leş karaktersiz

    1
    2
    yanıtYanıtla
    yorumcu:

    başlığı okuyunca küfür falan etti sandım. .

    1
    1
    yanıtYanıtla
    52/1Afyonlu:

    bizde seni hiç beyenmedik gerçekdende topu bombasananlardanmışsında fb yön. bilememiş yoksa topçudan anlayan baş. yön. olsalardı neşeni nede ötekiparaçanlısı Hollandalıyı almazdı işte kulaklarına küpe olsunda unutmasınlar gerçek topçu alsınlar veye bakın 1 liğ 2 liğ hatda 3 liğlerde niçe topçular var anlayan baş. yön. yok araştırın yudumuzu bire okumuşçahil yön. tiçiler paralar boşa gidiyor bırakın yabançılarıyaa

    0
    1
    yanıtYanıtla
    aykut kocaman:

    hakem kırmızıyı verse van der wiel kalırdı

    1
    0
    yanıtYanıtla
    gsgsgs:

    sahi, bu adama neden hiç şans verilmedi?

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title