Haberler

    Vagner Love ve Pektemek Kendini Buldu

    Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup eden Beşiktaş'ta Vagner Love ile Mustafa Pektemek, son 6 karşılaşmada takımlarına katkılarını artırdı.

    Bu sezon gol yollarında etkisiz kalmaları nedeniyle eleştirilerin  odağında yer alan Vagner Love'ın yanı sıra Mustafa Pektemek, son maçlarda kendini  buldu.
    Sezonun ilk 13 resmi maçında Beşiktaş'ın attığı 28 golün sadece  7'sinde imzası bulunan santrforlar, Vagner Love Mustafa Pektemek'in liderliğinde  son 6 resmi karşılaşmada daha fazla sorumluluk aldı. 2018-2019'un ilk 13  karşılaşmasında gollerin yüzde 25'ine katkı yapabilen santrforlar, son 6  karşılaşmada ise Mustafa Pektemek ve Vagner Love'ın sorumluluk almasıyla gol  yollarındaki katkısını artırdı.
    Siyah-beyazlılarda 13 maçlık periyotta Cyle Larin ile takımdan ayrılan  Alvaro Negredo üçer gol kaydederken, Vagner Love bir kez fileleri  havalandırabildi.
    Beşiktaş, son 6 resmi karşılaşmada rakip fileleri 10 kez  havalandırırken, Vagner Love ve Mustafa Pektemek ikilisi bunların 7'sini attı. Bu  iki oyuncu, böylece söz konusu maçlardaki gollerin yüzde 70'ini kaydetti.
    Siyah-beyazlı ekipte eleştirilen santforlardan Negredo, Birleşik Arap  Emirlikleri ekibi El Nasr'a transfer olurken, Cyle Larin ise yakaladığı şansı iyi  değerlendiremeyince gözden düştü.
    Beşiktaş'ta son 6 maçta Vagner Love ile Mustafa Pektemek öne çıktı.
    Vagner Love, geçen sezonu geçti
    Siyah-beyazlı takımın Brezilyalı santrforu Vagner Love, Beşiktaş  kariyerinde geçen sezonu şimdiden geçmeyi başardı.
    Geçen sezonun devre arasında Aytemiz Alanyaspor'dan transfer edilen ve  2017-2018'in ikinci bölümünde Beşiktaş'a sadece 4 gol kazandırabilen Vagner Love,  2018-2019'daki 19 resmi maçta şimdiden 6 gole ulaştı. Vagner Love, Süper Lig ve  Avrupa'da bu sezon üçer gol kaydetti.
    Santrforların etkisiz kaldığı ilk 13 maçta sadece bir kez gol sevinci  yaşayabilen Vagner Love, sonraki 6 karşılaşmada ise 5 gol attı.
    Mustafa Pektemek de atmaya başladı
    Geçen sezondan beri diğer santrforların gölgesinde kalan ve fazla süre  alamayan Mustafa Pektemek ise uzun bir aradan sonra ilk 11'de çıktığı Çaykur  Rizespor maçında 2 gol birden attı.
    Süper Lig'de bin 247 gün sonra ilk 11'de şans bulan Mustafa Pektemek,  Çaykur Rizespor karşısında 3 ve 40. dakikalarda fileleri havalandırdı.
    Süper Lig'deki Göztepe mücadelesinde 71. dakikada oyuna dahil olan  Mustafa, Çaykur Rizespor karşısında 90 dakika sahada kaldı. 30 yaşındaki oyuncu,  Avrupa kupalarında ise sadece 21 dakika şans bulabilmişti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mustafa Pektemek Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title