Haberler

Umut Bulut, Süper Lig'de 5 farklı takımla Fenerbahçe'ye gol atmayı başardı

Güncelleme:

Süper Lig'in tecrübeli futbolcusu Umut Bulut, Fenerbahçe karşısında Yeni Malatyaspor'un ikinci golünü şık bir kafa vuruşuyla ağlara gönderdi. Umut böylece, sarı lacivertli takıma Süper Lig'de 5 farklı takımla gol atmış oldu.

Malatyaspor'un tecrübeli golcüsü Umut Bulut, Süper Lig'de oynadığı 5 takımın formasıyla da Fenerbahçe ağlarını sarstı.

37 yaşındaki golcü, daha önce Trabzonspor'da 4, Kayserispor'da 3, Galatasaray'da ve Ankaragücü'nde 2 gol attığı Fenerbahçe'ye Malatyaspor'da ilk golünü attı.

20 yıllık profesyonel kariyerinde Fenerbahçe'ye karşı 37. maçına çıkan Umut Bulut, 13. kez ağları sarstı ve en çok gol attığı iki takımdan biri sarı-lacivertli takım oldu. Umut Bulut, 27 kez karşılaştığı Antalyaspor'un ağlarını da 13 kez sarstı.

SÜPER LİG TARİHİNE GEÇTİ

Öte yandan tecrübeli futbolcu Fenerbahçe maçıyla 489. Süper Lig maçına çıktı ve bu alanda 3. futbolcu oldu. 503 maç ile Oğuz Çetin zirvede bulunurken, 494 karşılaşma ile Rıza Çalımbay ikinci sırada yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Malatyaspor Umut Bulut Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Helal Olsun Umut Bulut!!! UNUTULMAYACAKSIN...:

Ayağına taş değmesin Umut Bulut!!!

4
0
yanıtYanıtla
fb:

erol bulut hoca istifa et ve git belli oldu fenerbahçeyi çalıştıracak potansiyel yok sende ne yazıkki konyaspor ve malatyaspora kadıköyde gol atamıyorsak hala nasıl olurda fenerbahçenin hocası olarak görevine devam eder istifa et artık hoca sayın erol bulut hoca bırakıp git artık

3
0
yanıtYanıtla
fenere gelince:

haftaya yatar iki maclik efeor sarfetti

2
1
yanıtYanıtla
YORGUN:

ALLAH DEVAMINI NASİP ETSİN. :::::))))

2
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

her mac böyle oynasa milli takimda olurdu rakip fener i olunca kacini yirtiyor

0
1
yanıtYanıtla
nkk:

umut un ayagi ugurlu defalarca ispatlamis ama egoistlerden yancilardan dolayi iste. . . vs

0
0
yanıtYanıtla
Canmen:

Tebrik Y. Malatya ve U. Bulut. . . Lig acisindan herkezin herkezi yenebilecek olmasi, bi futbolsever olarak cok daha heyecanli ve kaliteli derim. . . Bize gelince, ne öyle ucuk bi üstünlügümüz, nede digerlerinden geri kalan güce sahibiz. . . bu sene lig cok uzun ve cok genis kadroyla ve takimin dahada kaynasmasiyla dahada iyi olacagimizdan hic süphem yok. . . Erol Hoca epey genc hoca ve cok iyi yolda, sabirli olunulmali mutlaka. . . ama herseyden önemlisi Tümüzün sagligi. . . o acidan ESEN KALINIZ. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title