Haberler

Uğurcan'ı 30 milyon euroya Inter'e veren Trabzonspor, boşluğu Mert'le doldurdu

Güncelleme:

Inter, ertelenen Avrupa Şampiyonası oynanmadan önce Uğurcan Çakır için hızlı davrandı. İtalyan devi, 30 milyon euroya yakın bir bedel ve performans bonuslarıyla Trabzonspor'la prensipte el sıkıştı. Fransız ekibi Lille'in de Uğurcan'a bir ilgisi var, Trabzon Inter'e bir söz verdi ama bu resmi olmadı. Yerine ise Başakşehir'den Mert Günok'la ise anlaşma tamam. Uğurcan gider gitmez kaleye Mert geçecek. Bu satış gerçekleşirse Uğurcan, Türkiye Ligi'nden en yüksek bedelle ayrılan futbolcu olacak.

Uğurcan Çakır, yüksek ihtimalle önümüzdeki sezon İtalyan devi Inter'in formasını giyecek. Bu sezon Serie A'yı şampiyon tamamlayan Conte'nin takımı, güçlü takviyelerle Şampiyonlar Ligi'ne iddialı bir giriş yapmak istiyor. Kaleye genç ve güvenilir bir isim isteyen Conte'nin listesinin tepesinde Uğurcan var. Inter de Avrupa Şampiyonası oynanmadan harekete geçti ve Trabzon'dan söz aldı.

BONUSLARLA 30 MİLYON AŞILIYOR

Inter'in 30 milyon euroya yakın bir teklifle Trabzonspor'u ikna ettiği, bonus maddeleriyle de bu bedelin aşılabileceği kaydedildi. Ancak Trabzonspor, Avrupa Şampiyonası oynanmadan resmi anlaşmayı yapmak istemiyor. Lille'in de Uğurcan'a bir ilgisi var ve 30 milyon euronun üzerinde net teklif gelebilir.

Uğurcan'ı 30 milyon euroya Inter'e veren Trabzonspor, yerini Mert Günok'la doldurdu

MERT GÜNOK TAMAM

Trabzonspor, Uğurcan'ın gitme ihtimalini hesaba katarak Mert Günok'un işini bitirdi. Başakşehir'le 2023'e kadar sözleşmesi alan 32 yaşındaki kaleci için İstanbul ekibiyle yapılan görüşmeler olumlu geçti. Mert Günok da kariyerine Trabzonspor'da devam etmeye istekli.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Uğurcan Çakır Mert Günok Haberler

500

Yorumlar (8)

Çınar Saraç:

5 milyon Euro etmez

67
328
yanıtYanıtla
Atlay Balondır :

Bunu diyenin kalecisi 1 milyon etmeyen kovanın teki

yanıt26
yanıt11
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Hayırlı olsun.

143
33
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

Beşiktaşlı olarak çok sevindim İnter çok büyük takım başarılar uğurcan yakışırsın italyaya

136
16
yanıtYanıtla
Tuncay Yıldırım:

Senin Gibi Genç Ve Başarılı Çalışkan Kardeşlerimiz Türkiye Ligini İleriye Taşıyacak İnşallah.. Başarılar

132
9
yanıtYanıtla
Furkan Beşen:

TS ne kadar şanslı 30 milyon Euro ya sattı. 30 mi lyon euro ya neler alınmaz ki...

97
13
yanıtYanıtla
Huseyin Koc:

30 milyonmu pek inanmiyorum ama buna yakin bile olsa sacmalik 5 milyon etmez

14
94
yanıtYanıtla
Altan BIYIK:

Asgari ücretle veya azcik uzerinde çalışarak "5 milyon etmez" gibi yorumlarda bulunmadan önce bir kendine bak bi aldığın maaşa bak bir de söylediğin söze bak. Aynaya bakıp da "Ben kimim? Neredeyim?Kendimi ne sanıyorum? Neyim? Ne değilim?" dediğin olmuyordur eminim. O yüzden büyük ihtimalle sefil bir hayat yaşayıp gafil sözler ediyorsundur. Al sana gerçekçi bir yorum... MİLLİ TAKIMIN KALECİSİNE "5 MİLYON ETMEZ" dediğine göre kurtarış oranı, yaş, mental kondisyon gibi teknik konuşmak isterdim ama.

yanıt69
yanıt14
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title