Haberler

UEFA Avrupa Ligi'nde Haftanın En İyisi Jeremain Lens

Güncelleme:

UEFA Avrupa Liginde Sarpsborg deplasmanından 3-2'lik galibiyetle ayrılan Beşiktaş'ta Hollandalı futbolcu Jeremain Lens, haftanın futbolcusu seçildi.

UEFA'nın belirlediği Avrupa Ligi grup aşamasında 5. haftanın en iyi futbolcusu unvanını, Norveç ekibi Sarpsborg'a karşı 2 gol ve 1 gol pasıyla oynayarak galibiyette başrolü oynayan Beşiktaşlı Lens elde etti.

Jeremain Lens, rakipleri Milan'da forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Chelseali Oliver Giroud ve Sporting Lizbonlu Bruno Fernandes'den daha fazla oy alarak bu unvana layık görüldü. Beşiktaşlı Lens ve Hakan Çalhanoğlu, UEFA Avrupa Ligi'nde 5. haftanın en iyi 11'ine de seçilmişti.

Kaynak: AA / Spor

Jeremain Lens Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

vatan taş:

bir fenerli olarak beşiktaşımla gurur duydum

12
0
yanıtYanıtla
TÜRKİYE:

Bir beşiktaşlı olarak sen ve senin gibi düşünen insanların olmasından gurur duyuyorum. Ülke puanı ülke takımı gerisi boş.

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Heelal olsun besiktasss

6
0
yanıtYanıtla
HİÇ KİMSE:

hazır parlamışken fenere tekrar satın

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

adam ne de olsa fenerden :) iyi bir futbolcu inş devamı gelir.

3
0
yanıtYanıtla
Mehmet sarı:

İNSANLARIN YÜKSELEN ALÇALAN YILDIZLARI VARDIR LENS HEP ALÇALMAKTAYDI. GERÇEK DOĞUMU ÜZERİNDEN YORUM YAPILDIĞINDA YILDIZININ YÜKSELEN OLDUĞU MUTLAKA GÖRÜLECEKTİR.

1
0
yanıtYanıtla
Bilir Kişi D:

İşte bizim iyi insanlarımızda var. Diğer rakip takımların taraftarlarıda takdir ediyor. Bunun devamını diliyorum. Yurtdışındaki maçlarda bizlerde Beşiktaşlı olarak Türk Takımlarından kim olursa olsun sonuna kadar destekliyoruz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title