Haberler

Uçaklar havalanıyor! Fenerbahçe'den taraftarlarına transfer müjdesi

Güncelleme:

Yeni sezona Erol Bulut yönetiminde iddialı giren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Şimdiye kadar 15 transfer gerçekleştiren Fenerbahçe, resmi hesabından yeni transferin müjdesini verdi. Yapılan paylaşımda uçak videosu kullanıldı.

Uzun yıllardır istediği başarıdan uzak kalan Fenerbahçe yönetimi, bu sezon işleri sıkı tutmak istiyor. Sezon başı Alanyaspor'un başarılı teknik direktörü Erol Bulut ile anlaşan sarı lacivertli ekip, şimdiye kadar toplamda 15 transfer gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'nin 2 transfer daha yaparak transfer sezonunu tamamlayacağı konuşulurken, bu isimlerin Perotti ve Ze Luis olduğu aktarıldı. Bugün, sarı lacivertli ekibin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım taraftarları heyecanlandırdı. Yapılan paylaşımda uçak videosuna yer verilerek yeni transfer müjdelendi. Bu transferin yüksek ihtimalle Perotti olduğu konuşuluyor.

FENERBAHÇE'NİN YENİ TRANSFERLERİ

Transfer sezonunu eski futbolcuları Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile açan Fenerbahçe; İsmail Yüksek, Barış Sungur (Kiralık gitti), Marcel Tisserand, Nazım Sangare, Mauricio Lemos, Sinan Gümüş, Mame Thiam, Mert Hakan Yandaş, Papiss Cisse, Enner Valencia, Filip Novak ve Mbwanna Samata'yı kadrosuna kattı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erol Bulut Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

Bu ne:

Fenerbahçe iyi bir takım kurdu. 3-5 haftaya takım oturur ve kolay kolay durdurulamaz.

19
7
yanıtYanıtla
Mehmet:

Evet fener iyi takım kurdu şampiyon olursa bu takımlamı şampiyonlar ligine gidecek bir yıllık takım nasıl boşaltcakbakın gs bunun acısını çekiyor gönderip alamıyor yaşı 30 altında 4. 5 futbolcu var oysa en az 8 10 tane olmalı takım olabilmek için

yanıt1
yanıt0
menager:

şişirme fiyatlarla oyuncu satarsanız tabi düzenbazlıkla bir bütçe oluşur, ispat mı, gsarayı şampiyon yapan gol kralı gomis araplara 5. 5 milyona giderken başarısız olan fenevin guilano ve josefi 11 9 20 milyona, geçen yıl elijf elmas 17 milyona giderken, 90 yıılık tarihinde toplam 1, 5 milyonluk transfer yapmış bir klübe 1, 9 milyona futbolcu satarsan , yani o para feneve girmiş gibi gösterip ali koçun cebindn koyduğu farkla istersen 40 kişi al, ALLLAH başarıyı getirtmiyor işte, emek altyapı yok

4
20
yanıtYanıtla
Bu ne:

Vay be, senin bilmediğin şey yok belliki. Bu kadar gizli saklı bilgi varken, mutlaka koruma altına alınmalısın

yanıt10
yanıt1
Orhan Kaptan:

Menecer Demekki den bu isi bilmiyon futbolcu almayi beceriyonda satmadan hiiic anlamiyon

yanıt0
yanıt1
ALİ:

NASIL TESBİT ETTİN SAHTEKAR

yanıt0
yanıt0
Orhan Kaptan:

Ben bir fenerli olarak üzülüyorum 35 yasinda ne kadar külüstür varsa topladilar medyadaki cok bilmidlerde bu transferleri alkisliyorlar yazik yine Cape giden paralara

4
18
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Uefa canlarını çok pis yakacak demedi demeyin

6
12
yanıtYanıtla
KANARYA:

ORHAN KAPTANA KATILIYORUM AYRICA CANER VE GÖKANIN ALINMASIN HIC HAZMEDEMIYORUM. HELE CANERI TAKIP EDIN MACLARDA TAC ATMAKTAN BASKA BIR FAYDASI YOK TAKIMA HELE BIRDE GÖKANA KAPTANLIK VERDILER PARA ICIN FB TERK EDEN ADAMA BUNUN IKISINIDE TAKIMDA GÖRMEK BENI RAHATSIZ EDIYOR

2
9
yanıtYanıtla
şüpheli:

aynı mevkiye 4 futbolcu aldınız almasına da istikrarı nasıl sağlayacaksınız merak ediyrm. 4 yada 5 oyuncuyu aynı bölgede oynatamayacağınıza göre bir oyuncu ile başlayıp oyunun geri kalan kısımlarında değişikliğe gidilse bile istikrar sağlanamaz.

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title