Haberler

Türkiye Yıldız ve Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası Kayseri'de Devam Ediyor

Türkiye Yıldız ve Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası Kayseri Atatürk Spor Salonu'nda Devam Ediyor. 27 İlden 180 Sporcunun Mücadele Ettiği Boks Şampiyonasının 2. Gününde 3 Sıkletle Maçlara Devam Edildi. Şampiyona Cumartesi Günü Yapılacak Final Maçlarıyla Sona Erecek.

TÜRKİYE Yıldız ve Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası Kayseri Atatürk Spor Salonu'nda devam ediyor. 27 ilden 180 sporcunun mücadele ettiği boks şampiyonasının 2. gününde 3 Sıkletle maçlara devam edildi. Şampiyona Cumartesi günü yapılacak final maçlarıyla sona erecek.

Türkiye Yıldız ve Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası'nın ikinci gününde yıldız ve büyük bayanlarda 46, 48 ve 57 kilo çıkan bayanların mücadelesi ilgiyle izlendi. Şampiyonanın ikinci gününde yıldızlarda 46 kiloda Gizem Tarhan (Kayseri), Esra Yıldırım (İstanbul), Nazan Kefelioğlu (İstanbul) Eda Eroğlu (Kayseri), Büyük bayanlar 48 kiloda ise Serpil Yeşilkaya (Ankara) ve Gülseda Başıbütün (Fenerbahçe), Kübro Lokat(Trabzon), Derya Aktok (Ankara), 57 kilo büyük bayanlarda Gözde Bayergi (Mersin), Nagehan Gül (Kocaeli), Elif Sarı (Adana), Meryem Aslı Zeybek(İzmir) rakiplerini yenerek tur atladı. Yarın ve Cuma günü de devam edecek Yıldız ve Büyük Bayanlar Boks şampiyonası, Cumartesi günü yapılacak final maçlarıyla sona erecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title