Haberler

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde Mücadele Eden Malatya Belediyespor, Yarın Galatasaray ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarını Tamamladı.

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden Malatya Belediyespor, yarın Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Galatasaray maçına iddialı hazırlandıklarını belirten Malatya Belediyespor Antrenörü Habil Demiralp, "Türkiye Kupası'nda mağlup ettiğimiz Galatasaray, daha sonra 4 takviye yaptı ve güçlendi. Ligde bir maçını kazandı, 1 maçını da kaybetti. Biz ise ligde iki maçımızı da kaybettik. Bu maç bizim için çok önemli, Galatasaray'ı yenerek moral bulmak istiyoruz" dedi.

Voleybolseverleri Atatürk Spor Salonu'na davet ederek, takımlarını desteklemelerini isteyen Demiralp, "Zor ve çekişmeli bir müsabaka olacak. Malatyalı voleybolseverler salonu doldurup, takımlarını desteklerlerse, salondan galip ayrılırız" diye konuştu. Demiralp, takımda eksik bulunmadığını da sözlerine ekledi.

(NA-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title