Haberler

Türkiye Curling Mehmet Metin Özen 2. Lig Müsabakaları Erzurum'da Yapıldı

Güncelleme:

Türkiye Curling Federasyonu'nun 2022-2023 Sezonu faaliyet programında yer alan ve Mehmet Metin Özen'in adı verilen Türkiye Curling Mehmet Metin Özen 2. Lig Müsabakaları Erzurum'da yapıldı. Müsabakalara 5 il, 17 kulüp, 20 takım ve 100 sporcu katıldı. Kadınlar liginde Akdağ Spor Kulübü ve Samsun Gençlik Spor, erkekler liginde ise Erzurum Akdağ ve Erzurum Aile Sosyal Hizmetler bir üst lige çıktı.

Türkiye Curling Mehmet Metin Özen 2. Lig Müsabakaları Erzurum yapıldı.

Türkiye Curling Federasyonu'nun 2022-2023 Sezonu faaliyet programında yer alan ve 1 Haziran 2022 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden federasyon personeli Mehmet Metin Özen' in adı verilen Türkiye Curling Mehmet Metin Özen 2. Lig Müsabakaları 10-16 Haziran 2023 tarihinde 5 il, 17 Kulüp, 20 Takım ve 100 sporcunun katılımıyla Erzurum Curling Salonunda yapıldı.

Müsabakaların sonunda kadınlar liginde Akdağ Spor Kulübü ve Samsun Gençlik Spor, erkek liginde ise Erzurum Akdağ ve Erzurum Aile Sosyal Hizmetler bir üst lige çıkan takımlar oldu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Metin Metin Özen Erzurum Türkiye Gençlik Samsun Akdağ Aile Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title