Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi'ne Yükselme 2. Kademe Maçları Ertelendi

Bingöl Amatör Spor Kulupleri Fedarasyonu (Askf) Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, İçinde Bingölspor'un da Bulunduğu 3. Lig'e Terfi İkinci Kademe Maçlarının Ertelendiğini Söyledi.

Bingöl Amatör Spor Kulupleri Fedarasyonu (ASKF) Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, içinde Bingölspor'un da bulunduğu 3. Lig'e terfi ikinci kademe maçlarının ertelendiğini söyledi.

Alimoğlu, ilk kademe maçlarında gruplarını lider olarak tamamlayan takımların katılacağı ve 3-8 Nisan 2007 tarihleri arasında Ankara'da oynanması planlanan ikinci maçlarının ileri bir tarihe ertelendiğini söyledi. Ertelenen grupta, geçen hafta sonu Elazığ'da oynanan birinci kademe final maçında, Yeni Tuncelispor'u yenen ve ikinci kademe maçlarına yükselen Bingölspor'un da bulunduğunu hatırlatan Alimoğlu, "51 Niğdespor, Düzce Burhaniyespor, Amasya Şekerspor ve Nevşehirspor takımlarının oluşturduğu 3. grupta oynanan maçları, 51 Niğdespor lider olarak tamamlamıştı. Ancak, Düzce ve Amasya takımları, Türkiye Futbol Fedarasyonu'na (TFF) itirazda bulunarak, 51 Niğdespor takımında oynayan yabancı uyruklu bir futbolcunun lisansının uygunsuz olduğunu belirtmişler. Bunun üzerine TFF Tahkim Kurulu tarafından itiraz sonuçlanıncaya kadar 2. kademe maçlarının oynanmayacağı tarafımıza bildirilmiştir" diye konuştu.

(MÇ-MET-İK-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title