Haberler

Turgutluspor Başkanı Taraftara Teşekkür Etti

Güncelleme:

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Pazarspor'u evinde 2-0 yenerek zirve ortaklığını sürdüren Turgutluspor Başkanı Gökhan Akın, taraftarlara teşekkür etti ve hedeflerine varmak için çaba göstereceklerini belirtti.

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Pazarspor'u evinde 2-0 yenerek zirve ortaklığını sürdüren Turgutluspor'da Başkan Gökhan Akın, 7 Eylül Stadı'nı dolduran taraftarlara teşekkür etti. Akın, "Turgutluspor'a gönül veren büyük taraftarımız, Pazarspor karşısında takımımıza büyük destek verdi. Bir takımın nasıl desteklenmesi gerektiğini dost düşman herkese gösteren, taraftar sözcüğünün hakkını sonuna kadar veren büyük Turgutlu taraftarına teşekkür ederim. Biz çıktığımız bu yolda zorlukların olacağını bilerek çıktık. Hedefimiz Turgutlu'yu en iyi şekilde temsil etmek ve Turgutlu'nun futbola olan özlemini gidermek. Bu amaçla elimizden gelenin bir fazlasını yapma gayretindeyiz. Şimdi camia olarak daha fazla kenetlenme zamanı. Yönetimiyle, teknik ekibiyle, futbolcusuyla ve taraftarlarıyla inşallah en iyi yerlere gelmek için, hedefimize varmak için çabalayacağız. Bize karşılıksız inanan tüm taraftarımıza ve Turgutlu halkına canı gönülden teşekkür ederiz" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Turgutluspor Gökhan Akın Pazarspor Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title