Haberler

Turgutluspor, Alperen Aydın'ı transfer etti

Güncelleme:

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup takımlarından Turgutluspor, Eynesil Belediyespor'dan Alperen Aydın'ı kadrosuna kattı. Yeni transfer Alperen, hedeflerini ve heyecanını paylaştı.

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup takımlarından Turgutluspor, ara transferde ilk hamle olarak gruptaki rakiplerden Eynesil Belediyespor'dan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Alperen Aydın'ı kadrosuna kattı.

Tesislerde gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Gökhan Akın, Başkan Yardımcısı Ercan Hızal ve Sportif Direktör Sadullah Erarslan katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Alperen, "Hedeflerim ve kariyerim açısından çok doğru bir yer olan Turgutluspor'a geldim. Burada olduğum ve bu formayı giyeceğim için heyecanlıyım. Çok çalışıp bir an önce kırmızı-siyahlı formayı giymek istiyorum. Bana güvenen ve inanan herkesi mutlu etmek için takım arkadaşlarımla birlikte canla başla çalışacağım. Anlaşma her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Eynesil Belediyespor Turgutluspor Aydın Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title