Haberler

Eysseric'in pozisyonu penaltı mı değil mi? Ünlü yorumcular aynı fikirde birleşti

Güncelleme:

beIN Sports'ta yayınlanan Trio programında Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçının 90+7. dakikasındaki Eysseric'in yerde kaldığı pozisyon tartışıldı. Bahattin Duran, Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım, pozisyonun penaltı olmadığı görüşünde birleşti.

beIN Sports ekranlarında yayınlanan Trio programında, Fatih Karagümrük- Fenerbahçe maçındaki tartışmalı pozisyonlar değerlendirildi.

EYSSERIC'İN POZİSYONU PENALTI MI?

90+7. dakikadaki Fatih Karagümrük'ün penaltı beklediği pozisyonu yorumlayan ünlü yorumcular, hakemin kararının doğru olduğunu belirtti.

Ünlü yorumcuların görüşleri şöyle;

Deniz Çoban: Maç bitmeye yakın. Çok tartışmalı bir pozisyon. Hakem ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi. Oyuncu da kabullenmiş, ne yaptığının farkında. Bir adım atsa penaltıyı alacak. Topu ayağından fazla açtı. Eysseric'in sağ ayağına bakın. Taşımak yerine ayağını yerde sürüyerek rakibiyle buluşturuyor, çok öncesinde dizlerini büküyor. Asla penaltı yok.

Bülent Yıldırım: Saniyelerle apayrı yere gidebilecek bir pozisyon. Esysseric, samimi ve iyi niyetli futbolcu profili gibi topu iyi kontrol edip başka şeyleri düşünebilecekken topu ayağından çok açıp, sağ ayağını zeminde kaydırarak temastan önce dizini bükecek ve teması kendisi alacak. Rakibi gözlemiyor, dizini büke büke çok önceden düştü. Açık net bir aldatma. Normal şekilde driplinge devam etse kontrolsüz hamle olacak. Elindeki büyük fırsatı sportmenliğe aykırı davaranarak tepti. Hakemin burada penaltı verdiğini düşünün, saatlerce konuşulacak kaotik bir pozisyon. Bu aldatma. Hakemi kutluyorum.

Bahattin Duran: Hakemi kutluyorum. Bu çok doğru bir karar.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Karagümrük Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (18)

Nuri Aga:

Ulan fener lehine olsa hepiniz penaltı derdiniz. O dakikada o benaltıyı vermek 1 avuç billur ister be...

134
234
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Hepinizi Koç Ailesi korkusu sarmış! Hakem yardımlarıyla yarışı sürdürebilen Fenerbahçe'ye methiye düzüyorsunuz

67
121
yanıtYanıtla
Bulo Can:

diyene bak, hadi ordan siz kendi maclariniza bakin ilk yarida kac tane macta yarista tutturulmak icin hakemlerce kollandiniz

yanıt45
yanıt13
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Fenev ağlama

yanıt7
yanıt21
Doğuş:

O pozisyonun penaltı olması için fb li olması lazım

59
95
yanıtYanıtla
mhmt Asln:

Gsli demek istedin herhalde.hakemliği bırakanlar herşeyi anlatıyor duymadınmı

yanıt14
yanıt4
Çınar Saraç:

Penaltı değil tamam da yaaaa penaltı olsaydı mert müldür , kruniç bu takımda yerleri yok o kadar net söylüyorum

101
14
yanıtYanıtla
Mehmet Alper Hakan:

bu takıma en büyük zararı senin gibi taraftarlar veriyor. Kafanızda bir hayal kurup verha onu pompalıyorsunuz. Gerçek bir lig bu fifa oynamıyorsunuz arkadaş. öyle ağzı olan konuşuyor.

yanıt17
yanıt29
mahalle sakini:

Karagümrüklüye fener forması giydir hepsi penaltı der. Fenerin böyle tonlarca penaltı kazanmışlığı verilmemiş kırmızı kartı var.

24
41
yanıtYanıtla
Erkut Celep:

Asıl onu yapan sizlersiniz formaları değiştirsen ne penaltısı dersiniz pozisyona gülersiniz utanmadan su pozisyonda penaltı bekliyorsunuz

yanıt13
yanıt4
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title