Haberler

Topuz ve Ünal Harekatı

Galatasaray Başkanı Canaydın, Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Süleyman Hurma ile Görüşüp, Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal'a Talip Olduklarını Söyledi.

Galatasaray Başkanı Canaydın, Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Süleyman Hurma ile görüşüp, Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal’a talip olduklarını söyledi.

Kayserispor gönderme niyetinde olmadığı iki futbolcu için ilk tercihin G.Saray olacağını belirtti.

G.SARAY Başkanı Özhan Canaydın, Kulüpler Birliği toplantısından sonra Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve kulüp menajeri Süleyman Hurma ile bir araya geldi. Hararetli konuşmalara sahne olan mini zirvenin konusu ise Kayserisporlu iki futbolcu Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal’ın transferleriydi. Canaydın’ın Mamur ile menajer Hurma’ya iki futbolcunun transfer şartlarını sorduğu ve gerekirse takas yoluyla da Mehmet ile Gökhan’ı renklerine katmak istediklerini dile getirdi.

Düşünmek için süre istediler

Galatasaray Başkanı’nın "Önümüzdeki sezon çok kaliteli bir kadro kurmak istiyoruz. Ayrılan teknik direktörümüz Erik Gerets de ısrarla bu oyuncuları istiyordu. Eğer satmayı düşünürseniz biz talibiz. Eğer bonservisleri konusunda yardımcı olursanız biz hazırız ve futbolcularla görüşürüz" dediği öğrenildi. Kayseri Başkanı Recep Mamur ise bu futbolcuların transferleri konusunda süre istedi.

Recep Mamur, Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal’ı satmak istemediklerini belirterek, "Bu iki futbolcu da bize çok lazım. Hemen hemen bütün büyük kulüplerimiz bu iki futbolcuyu istiyor. Artık biz de bu isteklerden çok sıkıldık. Ama futbolcularımız da büyük takımlara gitmek istiyorlar. Eğer iki futbolcumuz da gitmek isterse ilk tercihimiz Galatasaray olacaktır" karşılığı verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title