Haberler

TFF Yönetim Kurulu üyesi Hamit Altıntop görevinden istifa etti

Güncelleme:

TFF'de istifa depremi yaşanıyor. İddialara göre; TFF'nin Arda Turan, Oğulcan Cağlayan ve diğer kararları sonrası Hamit Altıntop istifasını sundu. TFF binasındaki yetkililerle vedalaşan Altıntop odasını da boşalttığı öğrenildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun son dönemde aldığı kararlar sonrası Hamit Altıntop'tan istifa hamlesi geldi. TFF'nin Arda Turan, Oğulcan Çağlayan ve diğer kararları sonrası Hamit Altıntop TFF Başkanı Nihat Özdemir ve istifasını sundu.

ARDA VE OĞULCAN KARARI İSTİFA GETİRDİ

Fanatik'te yer alan habere göre; TFF Yönetim Kurulu üyesi olan Hamit Altıntop özellikle Arda Turan ve Oğulcan Çağlayan'a verilen cezalar sonrası böyle bir karar aldı. Hamit Altıntop ayrıca son dönemde TFF'nin verdiği kararları futbolun ruhuna aykırı kararlar olduğunu düşündüğünü çevresine de iletti.

Hamit Altıntop "Bu iş bana göre değilmiş, Artık tüm zamanımı aileme harcayacağım ve golf oynayacağım" dediği iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hamit Altıntop Arda Turan Spor Haberler

500

Yorumlar (32)

Van/Saraylı:

Neresinden bakarsanız bakın çok kral bir hareket TFF bitmiş Fenerbahçe güdümüne girmiş zavallı insanlar yahudiler birkezdaha egemen güç olduklarını kanıtladılar birkez daha anladık ya taraf olacan yada bertaraf olursun onurlu insanlara slm olsun..

35
9
yanıtYanıtla
Yasar:

Cunku zoruna gitti kalatAsarayi koruyamadı

6
24
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Adamsin hamit.

23
6
yanıtYanıtla
FB:

YOL AAALLLLLL. . ÇOK ÜZÜLDÜM. VAH VAAAHHH.

7
21
yanıtYanıtla
Ahm:

Şampiyon olanayacaksiniz tff ragmen

yanıt8
yanıt3
ŞAMPUAN FENER:

BU KADAR FENERLİNİN ARASINDA YAPAMADI TABİ, İSTİFA ETTİ , NORMAL. . NİHAT ORAYA VELİAHTI RIDVANI GETİRSİN, TAKIM TAMAMLANSIN, FENERİ ŞAMPİYON YAPMAK İÇİN HALA RAHAT HAREKET EDEMİYORLAR

23
4
yanıtYanıtla
Serhat:

İşine gelmeyince ayrılır tabi.güle güle o zaman.

5
22
yanıtYanıtla
Para avcısı:

Bu adamın Türkiye de tek yaptığı müthiş paralarla 4 yıl top oynamadan yatması değilmiydi Sanırım gs ye asıl hizmeti TFF de vermek istemiş

10
15
yanıtYanıtla
kim:

Helal kardeşim bu istifa çok anlanlı olmuş bir şeyleri düzeltemiyorsan oradan uzaklaşacaksın. İnşallah üst kurumlar tff hakkında adil ve acil bir karar alır. Bu kadar çifte standartın uygulandığı başka bir federasyon olamaz. Eskiden gizli saklıydı şimdi aleni şekilde yapılıyor. İlahi adalet diyoruz.

18
3
yanıtYanıtla
atilla:

bu kadar karaktersiz fenerlinin arasında görev yapmak kolay değil.

13
7
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title