Haberler

TFF, Rizespor'u son kez uyardı: Ya zemininizi düzeltin ya da stadınızı kapatırım

Güncelleme:

TFF yetkilileri, Çaykur Didi Stadyumu'nda yapılan incelemelerin ardından zeminin düzeltilene kadar antrenman yapılmaması ve iyileştirme çalıştırmaları yapılmazsa stadyumun kapatılacağını kulüp yetkililerine bildirdi. Rizespor'a 18.03.2024 tarihine kadar süre tanındı.

TFF yetkilileri, Çaykur Didi Stadyumu'nda yapılan incelemelerin ardından zeminin düzeltilene kadar antrenman yapılmaması ve iyileştirme çalıştırmaları yapılmazsa stadyumun kapatılacağını kulüp yetkililerine bildirdi.

2 HAFTA SÜRE VERDİLER

TFF'den yapılan açıklamada, "Yeniden yerinde yapılan denetim sonrası Rizespor'a stadyum zeminini düzeltene kadar stadyumda antrenman yapılmaması, zeminde ivedilikle iyileştirme çalışmaları yapılmazsa 18.03 tarihinde yapılacak denetimle stadyumun müsabakaya kapatılacağı resmi olarak iletildi" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rizespor Çaykur Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Ali Veli:

vay be federasyon sen neymişsin öyle. Tabi fener o rezil statta o sağanak yağmurun altında oynadı bitti ya şimdi sahanı kapatırım diye tehdit et rizeyi artık. Nasılsa fener maçı geçti

15
9
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

rizenin fenere yatacağı belli olduğundan ses etmedi.

yanıt15
yanıt14
ercan gurbhetchi:

gs agücü tarlasında oynasın diyen febe yağmur yağdı oynamayalım mı diyecekti. İlahi adalet. Neyse en azından bay geçti o maçı ;)

yanıt1
yanıt2
Ahmet Yazıcı:

Olmaz abi para gider olurmu öyle şey

15
1
yanıtYanıtla
TT:

Size bi fırsat daha veriyorum diyor başkan :)

4
3
yanıtYanıtla
Hüseyin Civelek:

Rize dünyada en fazla yağış alan bölgelerden birisi.Stadın üstü kapatılırsa zemin iyi durur.Her zaman yeni çim de koyamazsın.Birde Rizespor borcu olmayan bir kulüp,sorun para değil.

1
3
yanıtYanıtla
Cevap :

Her tarafı yeşil olan ilçenin sahası neden patates tarlası gibi olur anlamam. :)

3
0
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

destek verdikleri takım karşılasın:) adı süper ama tarla gibi sahalar, küçük kötü stadlar.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title