Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig 5. Grup'ta Zirve Yarışını Sürdüren Adanaspor, Gaziantep Gaskispor Galibiyeti Sonrası Seri Hedefliyor

TFF 2. Lig 5. Grup'ta zirve yarışını sürdüren Adanaspor, Gaziantep GASKİspor galibiyeti sonrası seri hedefliyor

Ligde oynadığı son 3 maçtan ikisini kaybederken, GASKİspor galibiyetiyle kendine gelen turuncu-beyazlı takım deplasmanda Kahramanmaraşspor ile yarın oynayacağı maçı da mutlak kazanmak istiyor. Adanaspor karşılaşmayla ilgili hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Zorlu maçta sakatlıkları devam eden Ozan, Cihan ve Gazi forma giyemeyecek. Kart cezalısı Hakan da bu maçta takımdaki yerini alamayacak. GASKİspor maçında alınan 3 puan takımdaki moralleri yükseltirken Adanaspor'un da bulunduğu 5. grupta birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak ve alınacak sonuçlar turuncu-beyazlı takıma yeniden liderlik fırsatı verecek.

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, GASKİspor galibiyetini kendisine armağan eden futbolcularına teşekkür ederken, aynı başarıyı Kahramanmaraşspor maçıyla da devam ettireceklerini söyledi. GASKİspor maçının 2. yarısında ortaya konulan futbol ve alınan sonucun kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Akgül, ''Kahramanmaraşspor maçı da ligin zor maçlarından birisi. Rakiplerimizde birbirleriyle oynayacaklar. Alacağımız 3 puanla yeniden liderliği alabiliriz. Yönetim olarak futbolculara ve teknik heyete sonuna kadar

güveniyoruz'' dedi.

(DF-EYB-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title