Haberler

Tff 1. Lig

Elazığspor Taraftarları, Yönetimin İstifa Etmesi İçin Protesto Yürüyüşü Yaptı.

Elazığspor taraftarları, yönetimin istifa etmesi için protesto yürüyüşü yaptı.

Elazığ PTT Meydanı'nda başlayan yürüyüşe katılan yaklaşık 200 taraftar, 5 haftada bir puan alabilen Elazığspor yönetimini istifaya çağırdı. Yürüyüş nedeniyle emniyet güçleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Gençlik 23 Taraftar Dernek Başkanı Ferhat Çiçek, Elazığspor'un tarihinin en kötü günlerini yaşadığını belirterek, "5 haftada bir puan toplanılması takımımız için bir hezimettir. Yöneticilerimiz takımımızın önünü kesmesinler ve rahat bıraksınlar. Bu şekilde giderse Elazığspor küme düşecektir. Taraftar

olarak tepkimizi şimdi koyuyoruz. Takım küme düştükten sonra tepkinin bir faydası yok. Taraftar olarak takımızın her zaman yanında olacağız. Ama kulüp başkanı Bahri Turan'dan bir an önce istifa etmesini bekliyoruz. İstifa etmek de bir o kadar onurlu ve şereflidir. Elazığspor'a mutlaka sahip çıkacak insanlar vardır. Kulüp anahtarını Elazığ Valisi Muammer Muşmal'a bıraksınlar. Valimiz mutlaka bir yönetim oluşturacaktır" dedi.

(EK-SK-İY-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title