Haberler

Tekirdağspor Yönetiminde Görev Dağılımı Yapıldı

Bir gün önce gerçekleştirilen Tekirdağspor olağanüstü kongresinde tek listeyle seçilen Kenan Aydın ve yönetimi Tekirdağspor tesislerinde ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek, görev dağılımını yaptı.

Bir gün önce gerçekleştirilen Tekirdağspor olağanüstü kongresinde tek listeyle seçilen Kenan Aydın ve yönetimi Tekirdağspor tesislerinde ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek, görev dağılımını yaptı.

Tekirdağspor yönetiminin tam kadro hazır bulunduğu toplantıda görev dağılımı yapılmasının ardından önemli kararlar alındı. Birlik ve beraberliğin tek çatı altında toplanacağı açıklamasında bulunan Başkan Kenan Aydın, Tekirdağsporlu futbolcularla da tek tek görüşerek gecikmiş ödemeleriyle ilgili ödemelerinin en kısa zamanda yapılacağının garantisini verdi.

Kulübün acil ödenmesi gereken borçlarının yapılandırılması da yönetim yeni yönetimin acil planları içinde ilk sırada yer aldı. Toplantıda acil alınan kararlar ise, şöyle sıralandı:

"Tekirdağspor'un başına önemli bir teknik direktör getirilmesi için Galatasaray'ın eski futbolcusu Saffet Akyüz ile prensipte görüşüldü. Galatasaraylı eski milli futbolcunun bu teklife sıcak bakıyor, 2-3 gün içinde netleşecek. Yardımcı antrenör Okan Aydın görevine devam edecek. Tekirdağspor sezon arası kampını Antalya'da geçirmesi için tesislerle görüşüldü, en geç salı günü Tekirdağspor kafilesi tesislere hareket edecek. Takıma yeni transferleri hala devam ediyor. Bu isimlerin ses getirecek transferler olacak fakat yeni gelecek olan Teknik Direktörün görüşünden sonra açıklanacak."

Tekirdağspor yönetiminin görev dağılımı ise, Başkan Kenan Aydın, As Başkan Akın Aydın, As Başkan Özkan Sobacıoğlu, 2. Başkan Zeki Sezer, Genel Sekreter Ekrem Ökten, Futbol Şube Sorumlusu Engin Yavuz, Alt Yapı Sorumlusu Küçük Sami Kır, Hukuk İlişkileri Yetkilisi İsmet Gökdere, Proje ve Kaynak Geliştirme Alpay Çetin, Proje ve Kaynak Geliştirme Okan Bal, Mali İşler Sorumlusu Harun Balcı, Asil Üye Salih Çakır, Asil Üye Furkan Bircan, Asil Üye Sinan Aydın, Asil Üye Ali Kaçan isimlerinden oluştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kenan Aydın Okan Aydın Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title