Haberler

Tarih Yazıcı' Belgeseli Tanıtıldı

Bursaspor’un merhum Başkanı İbrahim Yazıcı içi hazırlanan “Tarih Yazıcı” isimli belgeselin basın tanıtımı yapıldı.

Bursaspor'un merhum Başkanı İbrahim Yazıcı içi hazırlanan "Tarih Yazıcı" isimli belgeselin basın tanıtımı yapıldı.

Tarih Yazıcı belgeselinin tanıtımına İbrahim Yazıcı'nın oğlu Serkan Yazıcı ve belgeseli hazırlayan yönetmenler Eray Ant, Selim Bayraktar, Can Bayraktar ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Serkan Yazıcı'nın belgesel hakkında yaptığı konuşmanın ardından belgeselin fragmanı izletildi. Tanıtımda konuşan Serkan Yazıcı, bu belgeselin herkesin evinde saklayabileceği bir eser olduğunu vurguladı.

Bugünde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Yazıcı, "Geçen yıl bu günlerde zor anlar geçiriyorduk. Babam hastanedeydi ve onun son günleriydi. Hepimiz için çok kötü günlerdi. Bizler film yapımcısı değiliz çok önemli bir insanın hayat hikayesi nasıl yapılır diye bu işi bilenlere danıştık. Kendisinin de böyle bir isteği vardı aslında, bunu kendisi de yapabilirdi ama buna ihtiyaç duymadı bize söylemişti, Bu başarının bir belgeseli yapılmalı demişti. Bizde onun bu vasiyetini gerçekleştirdik. Babam bundan güzel anlatılamazdı, Bursaspor'un şampiyonluğu bundan güzel anlatılamazdı. 95 dakikalık bir film hazırladık. Bursalı ve Bursasporlu olan herkesin evlerinde saklayabileceği bir eser olduğunu düşünüyorum. Filmin içinde Bursaspor'un şampiyonluğu var hem de şampiyon başkanın yaşam öyküsü var. Herkesin beğeneceğini düşünüyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Selim Bayraktar İbrahim Yazıcı Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title