Haberler

Süper Lig devi işi bitirdi! İşte gol kralı Umut Bozok'un yeni takımı

Güncelleme:

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da peşinde olduğu Süper Lig'in gol kralı Umut Bozok ile anlaşma sağladı. Sarı kırmızılılar yıldız futbolcunun kulübü Kasımpaşa ile de başkanlık seçiminin ardından masaya oturacak.

Süper Lig'de sezonun yıldız isimlerinden biri olan golcü oyuncu Umut Bozok için devlerin yarışı sürüyor.

Kasımpaşa'nın sezon başında Lorient'den kiraladığı ve daha sonra 1,5 milyon euro karşılığında bonservisini aldığı Umut Bozok, Süper Lig'de attığı 20 golle sezonu gol kralı olarak tamamlamıştı. Başarılı forvet bunun yanında yaptığı 7 asistle de dikkat çekmişti. Bu müthiş performans sonrası Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş 25 yaşındaki forvetin peşine düşerken transferde son dakika gelişmesi yaşandı.

UMUT BOZOK GALATASARAY'LA ANLAŞTI

Galatasaraylı olduğunu saklamayan ve daha önce yaptığı açıklamalarda en büyük hayalinin Sarı-Kırmızılı formayı giymek olduğunu belirten Umut Bozok, sarı kırmızılı ekiple anlaşma sağladı. Kısa süren görüşmelerin ardından Umut Bozok, Galatasaray'a 'tamam' derken, Kasımpaşa ile resmi adımlar başkanlık seçimi sonrası atılacak.

5 MİLYON EURO BONSERVİS

Dursun Özbek de Eşref Hamamcıoğlu da seçilse Umut Bozok için oyuncunun kulübüyle görüşmeler yapılacak. Kasımpaşa'nın Umut Bozok için kapıyı 5 milyon euro'dan açacağı iddia ediliyor. Golcü oyuncunun Galatasaray'da forma giymek istemesi transferin önünü açıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Umut Bozok Kasımpaşa Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (2)

emrah abi:

Hayatında hiç doğuya Vana gelmemiş insanlar Vanın eğitim seviyesine dil uzatmış. Kardeşim siz gidip satılmış tv kanallarındaki doğuyu karı dizilerindeki ağalık sistemini izlemeye devam edin.Aşiret bu Adam sizin küçük akıllarınızın alamayacağı bir adam.

16
21
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Aylık 7 bin liraya da adam arıyordur ama bulamıyordur şimdi bu da

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title