Haberler

Fenerbahçe, Konyaspor'u 3-0 yenerek zirve yolunda kritik 3 puanı aldı

Güncelleme:

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor'u 3-0 yenerek zirve yolunda önemli bir virajı kayıpsız döndü. Konyaspor karşısında rahat bir galibiyet alan sarı-lacivertlilerin golleri Szalai, Osayi ve Serdar Aziz'den geldi.

Süper Lig'de Fenerbahçe, Konyaspor'u 3-0 yenerek 58 puana yükseldi. Lider Beşiktaş'la puan farkını 2'ye indiren sarı-lacivertliler, 2. Galatasaray'la da puanları eşitledi. Konyaspor karşısında zorlanmayan Fenerbahçe'nin golleri 29. dakikada Szalai, 32. dakikada Osayi Samuel ve 90. dakikada Serdar Aziz'den geldi.

SZALAI'DEN İLK GOL

Fenerbahçe'nin daha fazla etkili olduğu bölümün ardından 29. dakikada sarı lacivertliler öne geçti. Korner sonrası seken topu alan Mert Hakan Yandaş'ın sol çaprazdan ortasında ceza alanı sağında Gökhan Gönül kafayla topu altıpas önüne Attila Szalai'ye indirdi. Macar savunmacı, sağ ayağıyla yaptığı düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi.

3 DAKİKA SONRA İKİNCİ GOL: OSAYI-SAMUEL

Fenerbahçe, bu golden yalnızca 3 dakika sonra ikinci golü buldu. Orta alanda topu alan ve rakibini ekarte ederek önündeki boş alanı hızlıca geçen Dimitris Pelkas'ın güzel pasıyla savunmanın arasına koşu yapan Bright Osayi-Samuel, topla birlikte süratle ceza alanı içine girdi ve sağ ayağıyla yerden yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi.

ENNER VALENCIA CEZALI

Fenerbahçe'de Enner Valencia, 58. dakikada gördüğü sarı kartla Gençlerbirliği mücadelesinde cezalı duruma düştü.

Fenerbahçe, Konyaspor'u 3-0 yenerek zirve yolunda kritik 3 puanı aldı

PELKAS, AMBULANSLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Mücadelenin 80. dakikasında Dimitris Pelkas, Nejc Skubic ile girdiği mücadele sonrası yerde kaldı. Skubic'in dizleri başına gelen Pelkas, yerde kaldı. Hakem Aydınus oyunu hemen durdurdu ve sağlık görevlilerini sahaya davet etti. Pelkas, sedyeyle ambulansa bindirilerek direkt olarak hastaneye götürüldü.

SERDAR AZİZ MAÇIN SKORUNU BELİRLEDİ

Kalan bölümde Konyaspor daha fazla hücum eden taraf olsa da golü Fenerbahçe buldu. Kornerde İbrahim Sehic'in topu elinden düşürmesini iyi değerlendiren Serdar Aziz, maçın skorunu belirleyen golü attı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Konyaspor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

reis:

FB böyle konsantre olsun tek tek tüm maçları alır, 2 beraberlik kredisi var, 8jk nin düşüşü başlayacak gs zaten düşüşte. . . fb ne yapıp edip bjk maçını almalı

7
1
yanıtYanıtla
Hukomsi:

Neguzel bir maç izledik Konya spor diye bir takım varmış uyumuş ama bu takım sarı ve kırmızıyı görünce top oynama hevesi gelmiş boy konya oldukça gergin oynayalim

2
5
yanıtYanıtla
EMRE B:

erol hocam feneri gs kadar büyük bir kulüp yapmalıyız

2
1
yanıtYanıtla
Canmen:

Malesef iki sifir sonrasi bile Takim rahat kazanacak ve icabinda farka gidecek hissayiti vermiyor. . . daima bi tedirginlik. . . ama en üzücüsü Asil Yürek Pelkasin sakatligi. . . cok siddetli bi carpismaydi. . . acil sifalar. . . Takimimiza tebrikler. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title