Haberler

Süper Kupa Finali'ni paylaşan Galatasaray'ın eski futbolcusu Mario Jardel, Emre Belözoğlu'na çarpı attı

Güncelleme:

Bir dönem Galatasaray forması giyen Brezilyalı eski futbolcu Mario Jardel, 2000 yılındaki Süper Kupa Finali paylaşımında Emre Belözoğlu'nun görüntüsüne çarpı atması dikkat çekti.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Mario Jardel, skandal bir paylaşımda bulundu.

Sarı kırmızılıların 2000 yılında Real Madrid ile oynadığı Süper Kupa Finali'nden bir kesit paylaşan Brezilyalı golcünün, Emre Belözoğlu'na çarpı işareti koyması gözlerden kaçmadı. Paylaşımı büyük ses getiren Jardel'in neden böyle bir harekette bulunduğu merak konusu.

MAÇTA 2 GOL ATMIŞTI

Mario Jardel, 2000 yılında oynanan ve Galatasaray'ın Real Madrid'i 2-1 yenip kupaya uzandığı maçta 2 golle yıldızlaşmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Mario Jardel Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (35)

Kadıköy:

Sen kimsin lan. Türk futbolunun kralına çarpı atıyorsun. Seni bi çarparın bi de duvar çarpar armut

11
37
yanıtYanıtla
Gsli:

Az ötede oyna hadi canım meşgul etme sayfayı.

yanıt3
yanıt2
KıBRıSLı GS:

KRAL Mıı EMRE O ZAMAN BAS GIT KRALLAR KRALı ASLAN KRALA BıRAK MEYDANı EZIK KANARYA

yanıt7
yanıt3
BEKTAŞ:

Emre Türk futbolunun kralı evet çirkeflik kralı

yanıt6
yanıt3
FB''Lİ:

Arkadaş şu gs den bir karakterli insan çıksın ya, Bir Türk e laf atan yabancı, onu destekleyenlerde ''Türk'' gs liler

12
24
yanıtYanıtla
Kazım ORÇAN:

Adam cahil değil krakterli çok yaşa

21
10
yanıtYanıtla
Akın Atilla alpay:

Doğru yapmış

26
4
yanıtYanıtla
erkin:

Sizce neden carpi atmistir?Niye baska futbolcuya degil de emre ye?Ya kufur etmistir, ya boyuna bakmadan kavga etmistir, ya da irkci soylemde bulunmustur, emre nin gecmisi bunlarla dolu. Jardel e kizmak yerine gercekci dusunelim.

22
7
yanıtYanıtla
DÜŞÜN:

Fenerbahçe, ye geçtiği için olmasın. . . !

yanıt3
yanıt3
ELİBNE JARDEL:

DE GET LA ÖNCE ADAM OL

8
19
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title