Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta mücadele edecek olan Adıyamanspor'un kulüp başkanlığı için Adıyamanspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdurrahman Vural aday olduğunu açıkladı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Adıyamanspor'un kulüp başkanlığı için Adıyamanspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdurrahman Vural aday olduğunu açıkladı.

Mevcut Başkan Hüseyin Koç'un aday olmayacağını açıklamasının ardından Adıyaman Radyo ve Televizyoncular Birliği Derneği Genel Başkanı Rağıp Ersoy adaylığını açıklamıştı. 13 Temmuz tarihinde yapılan kongrede çoğunluk sağlanamayınca kongre bir hafta sonraya ertelendi. Rağıp Ersoy'un ardından Adıyamanspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdurrahman Vural'da kulüp başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Basın toplantısı düzenlenen Abdurrahman Vural, mevcut yönetimin çok zor şartlarda bulunan takıma sahip çıkarak takımı ligde tuttuğunu ve bu nedenden dolayı teşekkürlerini iletti.

Mevcut yönetimin aday olmayacak olmasından dolayı kulüp başkanlığına aday olduğunu kaydeden Abdurrahman Vural, Adıyamanspor'u sahipsiz bırakmayacaklarını dile getirdi.

Abdurrahman Vural, yaptığı açıklamada, "Kongre sürecinde hiçbir iş adamının takıma sahip çıkmaması camiamızı üzmüştür. Adıyamanspor Taraftarlar Derneği olarak 19 yıldır Adıyamanspor'un iyi ve kötü gününde her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Adıyamanspor'u daha zor günler bekliyor. Fakat biz bu takıma sahip çıkacağız ve elimizi taşın altına koyacağız. Adıyamanspor'un mücadele edeceği grup belli oldu. Şuana kadar ne transfer çalışması yapıldı, ne herhangi bir futbolcuyla görüşüldü ne de kamp yeri belli oldu. Kongrenin bir an önce yapılarak yeni yönetimin biran önce göreve başlaması gerekiyor. Adıyaman'ımızın tek profesyonel takımına birlik ve beraberlik içerisinde destek olmamız gerekiyor" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adıyamanspor Hüseyin Koç Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title