Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor, ligin ikinci yarısında takımın başına geçen teknik direktör Mehmet Gönülaçar, başarılı performansıyla göz dolduruyor.2012-2013 Futbol sezonu Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor, ligin ikinci yarısında takımın başına geçen teknik direktör Mehmet Gönülaçar, başarılı performansıyla göz dolduruyor.

2012-2013 Futbol sezonu Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'un başına geçen teknik direktör Mehmet Gönülaçar, 13 puanla 16. sırada yer alan Adıyamanspor'u iç ve dış sahada topladığı 19 puanla ligin orta sıralarına kadar yükselmesini sağladı. Ligin 2. yarısı topladığı 19 puanla grubun 2. yarısındaki en başarılı 3 takımı arasına girdi.

Ligin bitimine 6 hafta kala aynı hırs ve mücadeleyle puanlar almayı hedeflediklerini belirten başarılı teknik adam, "Takım olarak iyi bir sinerji yakaladık. Gerek teknik ekip olarak, gerek yönetim, gerekse gerçekten bizi ve takımlarını hiç yalnız bırakmayan muhteşem taraftarımızla iyi bir ivme yakaladık. Başarıda zaten tüm bu etkenlerin uyum içinde işlemesiyle geliyor. Tek amacımız, Adıyamanspor'u layık olduğu yere getirmektir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adıyamanspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title