Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig takımlarından Hatayspor'da yeni sezon hazırlıklarının 24 Temmuz'da başlayacağı bildirildi.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Hatayspor'da yeni sezon hazırlıklarının 24 Temmuz'da başlayacağı bildirildi.

Yeni sezonda güçlü ve iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadıklarını, bu kapsamda da teknik heyetin sunmuş olduğu rapor doğrultusunda transfere yön verdiklerini anlatan Kulüp Başkanı Hikmet Çinçin, mevcut kadroyu korurken, dış transferde ise toplam 11 futbolcuya Hatayspor forması giydirdiklerini anlattı.

Çinçin, geçtiğimiz sezon önemli bir başarı yakalayarak, Spor Toto 2. Lig'e yükseldiklerini, ancak yeni sezonda işlerinin hiçte kolay olmadığını belirterek, her şeye rağmen kenti başarıyla temsil edip, alacakları sonuçlarla da tüm dikkatleri üzerlerine çekmek istediklerini dile getirdi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında takımın 24 Temmuz'da Hatay'da toplanıp çalışmalara başlayacağını, kampında 28 Temmuz'da gerçekleştirileceği bilgisini de veren Hüseyin Çinçin, "Bu sezon gurubumuzda birbirinden güçlü ekipler var. Bu doğrultuda transfer çizelgesini belirledik ve eksikliklerini tespit ettiğimiz mevkilerde yetenekli, tecrübeli oyuncular aldık" dedi.

Kendi yıldızlarını yine kendileri yetiştirmek istediklerini, bu kapsamda da altyapıya büyük önem verdiklerini kaydeden Çinçin, bu konuda yeniden yapılanma sürecine gittiklerinin altını çizdi. Hatayspor altyapısının yeniden oluşturulması ve amatör takım kurulması için gerekli girişimlerde bulunduklarını anlatan Çinçin, genç ve yetenekli oyuncuları, Türk futboluna kazandıracaklarını da sözlerine ekledi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hikmet Çinçin Hatayspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title