Haberler

Ferdi'ye Milli Takım kapısı kapanıyor mu? Hamit Altıntop'la ters düşecek ifadeler kullandı

Güncelleme:

Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'un, "Pazarlık ve tercih ihtimallerini düşünemezsiniz. Ben bu konuda çok hassasım, mesele bayrak" ifadelerinden sonra Ferdi'den bir o kadar ters düşecek açıklamalar geldi. Genç futbolcu, "3 ülke için oynayabilirim. Sabırlı kalacağım ve tercihimi yapacağım" dedi. Ferdi Kadıoğlu bir an evvel kararını iletmezse Milli Takım kapısı kapanabilir.

Son zamanların en çok konuşulan olayı Ferdi Kadıoğlu'nun hangi ülkenin formasını giyeceği tartışması yeniden hararetlenecek gibi.

Ferdi Kadıoğlu için Milli Takım kapısı kapanıyor mu? Hamit Altıntop'la ters düşecek ifadeler kullandı

TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, geçtiğimiz günlerde, "Milli Takım pazarlık yeri değildir. Tercih konusu yapılamaz. Ben bu konuda çok hassasım, daha ağır konuşmak istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı. Ferdi, adeta Altıntop'un açıklamalarına ters düşecek ifadeler kullandı.

Ferdi Kadıoğlu için Milli Takım kapısı kapanıyor mu? Hamit Altıntop'la ters düşecek ifadeler kullandı

"SAKİN KALACAĞIM"

Ferdi bu konuyla ilgili, "Milli takım zor bir karar. 3 seçeneğim var, henüz karar vermedim. Yapmam gereken sabırlı davranıp doğru kararı vermek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Hamit Altıntop Ferdi Kadıoğlu Haberler

500

Yorumlar (1)

Hüseyin Dağdeviren:

Zübük kendini Messi sanıyor çok beklersin Hollanda milli takımı seni çağırsın diye.

14
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title