Haberler

Brezilyalı futbolcu Jailson, Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor

Güncelleme:

Avrupa kupalarına katılma yarışını sürdüren Fenerbahçe'de son dönemdeki hatalarıyla gündeme gelen Jailson, sarı lacivertli ekipten ayrılmayı düşünüyor. Brezilyalı oyuncunun transfer olmak için menajerine talimat verdiği iddia edildi.

Son dönemde yaptığı hatalar nedeniyle gündemden düşmeyen Jailson, Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünüyor.

Brezilya kaynaklı Gauchazh'da yer alan habere göre son olarak Gençlerbirliği maçındaki hataları sebebiyle eleştiri toplayan Jailson, ilk 11'deki yerini kaybetti. Gremio'dan büyük umutlarla transfer edilen Brezilyalı oyuncunun Avrupa'ya transfer olmayı düşündüğü ve gelecek transfer döneminde ayrılmak için menajerine talimat verdiği yazıldı.

BREZİLYA VE İTALYA'DAN TALİPLER VAR

2017'de Libertadores Kupası'nı kazanan Gremio'nun as oyuncularından biri olan Jailson için geçtiğimiz transfer döneminde Brezilya ve İtalya'dan kulüplerin talip olduğu bilgisi de verildi.

24 yaşındaki Brezilyalı orta saha Jailson, 2018 yazında Gremio'dan Fenerbahçe'ye 4 milyon euro bonservis ve bir sonraki transferden %20 payla transfer edilmişti. Jailson, bu sezon Süper Lig'de 26 maça çıktı ve 1 gol attı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Jailson Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (19)

Xyz:

Ahh hailson nasıl anlatayım söze nerden baslayım bilmiyorum öyle dertler açtınki fb ye nerden geldin sen senin yüzünden kaç puan kaybettik sen hatalarından ders almak yerine gencler macındada aynı saç baş yoldurttun git git te kurtulalım senden futbolcuda olmaz nerden bulup getirirler seni bu yönetimde istifa etsin Aykut kocaman İn hakkını yediniz fb olarak yeni sezondada basarılı olamayacaksınız Oğuz ve Aykut bu takımda olmalı Aykut kocaman tek hocamız dır bizim gerisi hikaye jailson tolga ciğerci Tolgay Ozan Tufan sizde gidin kardesim Hasan Ali muriç murat sağlam ferdi kadıoğluna sahip çıkılmalı

4
2
yanıtYanıtla
Jailson:

kardeş takım çok iyiydi de bir tek ben mi hata yaptım yahu, vefa bir semt adıymış sadece. . .

yanıt1
yanıt0
ASIL JAİLSON:

Sıradan bir anadolu takımında daha ne kadar başarılı olabilirdim ki hayır bende bunu anlamıyorum. . .

yanıt1
yanıt0
Awaz:

Duvar ustasından sıva yapmasını beklersen yamuk sıvar

yanıt0
yanıt0
Alelade Biri:

Ya o kadar da aşağılamayalım. Ben de Fenerbahçeliyim ama çoğu zaman teknik direktörün yanlış tercihinden bu adam asıl mevkisinin dışında stoper oynatıldı. Belki de kendi pozisyonunda yanında da Gustavo varken oynasaydı daha farklı performans gösterebilirdi. Her futbolcunun her maç aynı performansı göstermesi zaten mümkün değil. Şu da ayrı bir gerçek ki öyle çok söylendiği gibi mükemmel bir orta saha falan değil. Standart bir orta saha işte al gülüm ver gülümü iyi yapan standart orta saha işte. . .

5
0
yanıtYanıtla
Ankara:

Yıldıza bak oynadığı her maçın katili...

5
0
yanıtYanıtla
gs:

haha ne güldüm ya ONYEKURU gidince dayanamadı hasret abi iştee insan kocasız nasıl durcak ::))))

2
3
yanıtYanıtla
vv:

Alanya maçı daha komikti ona ne yaptın güldün mü

yanıt0
yanıt0
aliiii:

alana dirar ve zanka bedava. . . . .

4
0
yanıtYanıtla
xxxxx:

ya nolur bi git ya. bi git valla. ersunun suikast silahı. bu herifi stoper oynatacam diye şamp. gitti bırak 20 yıl sonra bu herif yüzünden gs ye kaybettin. ersun baban gitti sen hala burdasın. herif stoper oynamak istemedğini almanya da hazırlık maçlarında resmen gösterdi. benzemanın yanında refakat etti resmen. mal ersun da şuan kalsa hala oynatacak bunu. bit git be valla git yani

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title