Haberler

Son Dakika: Şenol Güneş, Milli Takım'ın 2 maçta sıfır çekmesinde suçu üstlendi

Güncelleme:

Son dakika: Şenol Güneş, Milli Takım'ın 2 maçta sıfır çekmesinde suçu üstüne aldı. Mağlubiyetin üzüntüsünü yaşayan Güneş, "Oyuncuları sorumlu olarak görmek doğru değil, skor iyi değilse sorumlu benim. Sanki üstümüzde ağırlık vardı. Ne İtalya ne Galler maçında oyun göremedik. Oyuncularımız genç ve bu turnuvalarda tecrübesi yok" diye konuştu.

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-0 kaybedilen Galler maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Güneş, faturanın kendisine kesilmesi gerektiğini vurguladı.

İşte Güneş'in açıklamalarından satır başları:

"BERABERLİĞİ BİLE YAKALAYAMADIK"

"Üzgünüz, bu turnuva önemliydi. Daha iyi oyun ve sonuçlarla çıkmalıydık. Kazanmayı düşünürken beraberliği bile yakalayamadık.

"ŞOKU ATLATAMADIK"

İtalya maçının şoku, bu maçta da devam etti. Bu turnuva önemliydi. Daha iyi oynayarak çıkmamız gerekiyordu. Galler büyük avantaj yakaladı. Kazanmayı düşünürken, berabere de kalamadık. Son maç öncesi averaj da diğer takımlara göre kötü gözüküyor.

"BU TURNUVA ÖNEMLİYDİ"

Bu turnuva önemliydi. Burada daha iyi bir oyunla çıkmamız gerekiyordu. Kazanmayı düşünürken berabere bile kalamadık. Takımımız genç, bu turnuvaları yaşamadı. Tecrübe konusunda eksiğiz.

"SORUMLU BENİM"

Oyuncularımız genç. Bir sorumlu varsa benim. Kötü sonuçlardan dolayı sorumlu benim.

"OYUN GÖREMEDİK"

Sanki takımın üzerinde bir ağırlık var. Ne İtalya maçında ne de Galler maçında bir oyun göremedik."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Euro 2020 Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (4)

Zafer yılmaz :

sorumlusun en fazla istifa eder gidersin. kazandığınız dünya para banka hesaplarınızda olur. avrupada klubu icin canla başla mucaade eden futbolcuların yalnızca aldıkları para için. türkiye milli maçlarda bu ruh nedense ortalarda gorunmuyor. kısacası milletin başını dik tutabilirmisiniz bu saatde, hüzünlenenleri mutlu edebilirmisiniz. kesinlikle olmayacak böyle bir telafi. masalı gidin futbolu bilmeyenlere anlatın.

46
3
yanıtYanıtla
Brad Simon:

Cabuk bir bodrum yada Cesme sorunu cozer bence, Ustunuzdeki agirlik hemem gider

41
1
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Hocam senin suçun yok be. Kapasitemiz bu kadar. Futbolda iyi değiliz işte ortada yüzyıldır.

25
12
yanıtYanıtla
Orhan Tuna:

Türkiye'de yabancı oyuncuyu dusurmeliyiz5 tane olsun ,,,,,milli takıma Türkiye'de oynayan oyuncu gerekli gurbetçi az alinmali takıma

3
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title