Haberler

Son dakika: Müthiş final nefes kesti! İşte Süper Lig'e çıkan son takım

Güncelleme:

Son dakika: Spor Toto 1. Lig Play-Off finalinde Bandırmaspor'u 2-1 yenen İstanbulspor, Ankaragücü ve Ümraniyespor'un ardından Süper Lig'e çıkan son takım oldu. Sarı-siyahlı ekip 17 yıllık aradan sonra yeniden Süper Lig'de mücadele edecek.

Spor Toto 1. Lig Play-Off finalinde İstanbulspor ile Bandırmaspor, Kocaeli Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadelenin kazananı İstanbulspor oldu.

17 YIL SONRA GERİ DÖNDÜ

Bandırmaspor'u 2-1 yenen İstanbulspor, 17 yıllık aranın ardından tekrar Süper Lig'e döndü. Süper Lig'e çıkan diğer iki takım ise Ankaragücü ve Ümraniyespor olmuştu.

Son dakika: Müthiş final nefes kesti! İşte Süper Lig'e çıkan son takım

İSTANBULSPOR'U İBRAHİM YILMAZ TAŞIDI

Sarı-siyahlılara Süper Lig biletini getiren golleri 33'te ve 45+9'da penaltıdan İbrahim Yılmaz kaydetti. Bandırmaspor'un tek golünü ise 45+3'te penaltıdan Philippe Paulin Keny attı.

SÜPER LİG'DE 8 İSTANBUL TAKIMI YARIŞACAK

İstanbulspor; Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Karagümrük, Kasımpaşa, Başakşehir ve Ümraniyespor'un ardından Süper Lig'de mücadele edecek 8. takım oldu.

Mesut Şahin
Haberler.com - Spor

İstanbulspor Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (5)

yusuf:

iyi istanbul ligi kurarsınız ozaman hiç oynamadan adamlar süper lige çıktı malesef futbolun adeleti yok hakemler bu kadar da taraf tutmamalı bari çaktırmadan yapın da izleyenlere ayıp olmasın bu takım lig maçında 3 m ofsaytan gol attı ve kazandı.. tebrikler

6
0
yanıtYanıtla
SMMM:

istanbul ligi. türk futbolu adına çok üzüldüm ve bandırmanın penaltısı yenildi. yazık çok yazık.

2
0
yanıtYanıtla
Sadık:

Anadolu takımları yandı, hakemler gene daha çok yakacak.

2
0
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

İki takımda süper ligi hak eden futbol oynadı. Oyunu çirkefleştirmediler ve çok güzel final oldu .İstanbulspor'a süper ligde başarılar dileyerek inşallah seneye Fair play ve çok iyi takım olan Bandırma sporu da süper ligde görmek istiyoruz.

0
2
yanıtYanıtla
Melih Kılaç:

yeni stadları müthiş taraftarı olan takımlar altı liglere nerede tarfatarı olmayan saçma sapan stadları olan takımlar süperlige çıktı A.GÜCÜ hariç

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title