Haberler

Erol Bulut polis merkezinde şikayetçi sıfatıyla ifade verdi

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 2 yıl önce Aytemiz Alanyaspor'u çalıştırırken kendisine maç çıkışında hakaret ve tehditlerde bulunan kişilerden şikayetçi oldu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 2 yıl önce Aytemiz Alanyaspor'da görev yaptığı dönemde bir maç çıkışında, rakip takımın taraftarlarından aldığı tehdit ve hakaret nedeniyle karakola gidip şikayetçi sıfatıyla ifade verdi.

Bulut'a taraftarların hem maç çıkışında hem de sonrasında mesaj yoluyla da tehdit ve hakaretlerine devam ettiği belirtildi. Erol Bulut, bugün yürütülen soruşturma kapsamında Cumhuriyet Polis Merkezi'ne gelerek ifadesini yineledi. Erol Bulut, daha sonra yanındaki arkadaşıyla karakoldan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Erol Bulut Haberler

500

Yorumlar (4)

Ua 34:

EROL BULUT KA ÇA CAK!

2
1
yanıtYanıtla
Canmen:

Kacanlarin Adresi ve Kimligi T. C. Istibaratta yazili. . . !!!

yanıt0
yanıt3
Canmen:

Erol Hocaya gecmis olsun. . . Mesut ve Erol Hocanin bulusmasi muhtesem. . . Mesutun dilini, hissiyatini anlayan. . . hatta hic fazla diyalog kurmadan birbirini okuyan ve tamamliyanlar olacaklari asigar. . . Pelkasin cok iyi form tutmasindada, Mesut kadar olmasada, ayni etkenler mevcut. . . cok iyi günlere Fener yaktik derim. . . hadi masallah. . .

0
2
yanıtYanıtla
adil ol:

kaçaçak yazan arkadaş böyle yorumlar ayıp rızkı senmi veriyorsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title