Haberler

"Kulüpsüz kaldı" derken herkesi dumura uğrattı! Emre Çolak, resmen Süper Lig devinde

Güncelleme:

Medipol Başakşehir, geçtiğimiz günlerde Hatayspor'dan ayrılan ve serbest statüde olan Emre Çolak'ı 1.5 yıllığına kadrosuna kattı. Bu transfer, futbolseverleri hayli şaşırttı.

Geçen sezonun devre arasında imza attığı Karagümrük'le hikayesi yalnızca 4 ay süren Emre Çolak'ın Hatayspor serüveni de 5 ay sürdü. Kariyeri düşüşe geçen Emre, herkesi şaşırttı. 30 yaşındaki futbolcu, bugün resmen Başakşehir'in futbolcusu oldu.

1.5 YILLIK İMZA

Medipol Başakşehir, Hatayspor ile sözleşmesini fesheden ve serbest statüde olan Emre Çolak'ı 1.5 yıllığına kadrosuna kattı. Turuncu-lacivertlilerin resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Atakaş Hatayspor ile sözleşmesini fesheden ve serbest statüde olan Emre Çolak'ı 1.5 yıllığına kadrosuna kattı. Başarılı orta saha oyuncusunun imza töreninde Asbaşkanımız Mustafa Eröğüt yer aldı. Emre Çolak'a ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Başakşehir Emre Çolak Hatayspor Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Bozkurt :

Emreyle cocukluk arkadasiyiz. Ayni sokakta buyuduk. Esenler turgutreis mahallesinde. Gercekten cok efendi birisi. Onun adina cok sevindim. Futbolculugunu tartisabilirsiniz ama insanligini asla... (Samet)

11
2
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Dua etsin Emre abisine elinden tuttu bataklıktan çıkarttı, paranın yarısı emre abine elden getir tesislerden alır, havale yapma sakın :)

4
0
yanıtYanıtla
gökmen bülbül:

Kendim transfer olmuş gibi sevindim Emre Adına Rabbim muaffak etsin

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title