Haberler

Otobüsü metrelerce kovaladılar! Ronaldo'ya İran'da büyük şok

Güncelleme:

Al Nassr'ın Persepolis ile yapacağı Asya Şampiyonlar Ligi maçı öncesi son antrenmanı, Cristiano Ronaldo'ya gösterilen yoğun ilgi nedeniyle iptal edildi. Ronaldo'ya büyük sevgi gösteren İranlı taraftarlar takım otobüsünü metrelerce kovaladı.

Al Nassr'ın Asya Şampiyonlar Ligi'nde Persepolis ile yapacağı mücadele öncesi son antrenmanı, Cristiano Ronaldo'ya gösterilen yoğun ilgi nedeniyle iptal edildi. Ronaldo'yu görmek için Tahran'a gelen binlerce insan Ronaldo'nun içinde bulunduğu takım otobüsü havalimanında otele doğru hareket ederken dakikalarca kovaladılar.

RONALDO'YA BÜYÜK İLGİ

Al Nassr, Asya Şampiyonlar Ligi'nde salı günü İran'dan Persepolis deplasmanına konuk olacak. Al Nassr, bu mücadele için İran'da gelirken, taraftarlar Cristiano Ronaldo'ya büyük ilgi gösterdi.

ANTRENMAN İPTAL EDİLDİ

Ronaldo'ya gösterilen ilgi, izdihama dönüşürken, Al Nassr da Persepolis maçı öncesi yapacağı son antrenmanı iptal etti. Al Nassr ile Persepolis arasındaki mücadele salı günü saat 21.00'de başlayacak.

Kaynak: SonDakika.com / Spor

Cristiano Ronaldo Al Nassr İran Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title