Haberler

Şike sözleri sonrası Fenerbahçe taraftarı, Nihat Özdemir'in kulüpten ihraç edilmesini istedi

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in şike konusunda yaptığı açıklama, Fenerbahçe taraftarlarının tepkisini çekti. Sosyal medyadan tepkisini dile getiren Fenerbahçe taraftarları Nihat Özdemir'in Fenerbahçe'den ihraç edilmesini isterken, #NihatÖzdemirİhraçEdilsin etiketi kısa sürede trend oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in katıldığı Ekonomist Dergisi'nin Instagram canlı yayınındaki "şike" sözleri Fenerbahçe taraftarlarının tepkisine neden oldu.

Sarı-lacivertli taraftarlar, "NihatÖzdemirİhraçEdilsin" şeklinde bir etiket başlatarak kulüp üyeliğinin iptal edilmesini talep etti.

"9 SEZONDUR ŞİKE OLAYI YAŞANMADI"

Özdemir, Fenerbahçe'nin hukuki mücadelesini devam ettirdiği sezon için, "Birçok ülkede böyle olaylar oldu, İtalya, İngiltere, Fransa'da oldu, Türkiye'de de böyle bir olayı yaşadık, o sezon 2010-11 sezonudur. 2010-11 sezonunu yaşadık, 9 sezon geride kaldı. 9 senedir herhangi bir şekilde şike olayına rastlamadık. Amatör liglerde de şikayetler geliyor, Etik Kurulumuz inceliyor. Bunlarla ilgili herhangi bir şey yakalayamadık ama yakaladığımız zaman meselenin üzerine gideriz." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE CEKETİNİ DIŞARI ASTIM"

Başkanlık görevinde tarafsız olduğunu da kaydeden başkan, "17 yıl Fenerbahçe yönetim kurulunda çalıştım, 10 yılın fazlasında başkanvekilliği yaptım. Görüyorum ki en fazla tepki aldığım grup, aldığım kararlardan en çok şikayet edenler Fenerbahçe taraftarları. Bunu gördükçe de, 'Ya Nihat, sen doğru karar alıyorsun, Fenerbahçe ceketini dışarı asarak buraya oturdun' diyorum. Karar alırken son derece objektif olmaya ve paylaşımcılığı sağlamak için mücadele ediyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Servet Yardımcı Nihat Özdemir Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (13)

eacar:

Fb hep fenerliyim diyen sahte fenerlilerden zarar görüyor. Buna birkez daha şahit olduk. FB yönetimini ve Divan Kurulunu bu konuya bir açıklama getirip gereğini yapmalı diyorum. Haydi FB yönetim Kulu ve Sayın Divan Kurulu göreve. Sessiz kalmayın . FB yi basamak olarak kullandırmayı LÜTFEN AMA LÜTFENNN.

19
20
yanıtYanıtla
The flawless:

Eee ne olacak şimdi 2010 2011 Sezonu Sampiyonu 82 Helâl Puanla TRABZONSPOR'un şampiyonluk kupası?

9
5
yanıtYanıtla
Fb:

Nihatxigim o sezon sen de yönetimdeydin.ayrica cinconlular siz gidin bjk nin şampiyonluğunu verin.durustlukten bahsetmeyin

7
6
yanıtYanıtla
şikenin babası cincon:

nihatın bence birilerinde belgeleri var korkudan böyle yapıyor diye tahmin ediyorum ama yakında istifa etmek zorunda kalır.

6
6
yanıtYanıtla
:

yarası olan gocunur lafını burada görüyoruz . adam fenerbahçe şike yapmıştır demediki . bu tarz olaylar diyor . yani iddaalardan bahsediyor . hani bir şeyi 40 kere söylersen olur derler ya . fenerlilere şikeci dene dene harbiden kendileride kabul etmişler artık

5
5
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

O zaman neredeydin gevşek 9 yaşında TRABZON lu çocukların geceleri yastığına akıttığı göz yaşlarında boğulacaksınız İNŞAALLAH

5
3
yanıtYanıtla
Laz kızı:

İnşallah

yanıt0
yanıt0
1907:

NİHAT BOŞKAN UNUTMA Kİ SENDE O CAMİAYA AİTTİN SENDE O BAŞKANLA AYNI YÖNETİMDEYDİN ŞİMDİ NE OLDU ÇIKARLAR MI ÇAKIŞTI Kİ BİZİM SENİN GİBİLEREDE İHTİYACIMIZ YOK

4
1
yanıtYanıtla
tahsin:

demekki koltukta orutabilmen için fenerbahçenin canını yakman gerekiyor öyle ya kendi ağzınla söylüyorsun yani fenerbahçe nin alehine alınan kararlar sayesinde orda oturyorsun tarafsızlığını kanıtlamak için fenerbehçenin canını yakıyorsun işte senin adaletin bu kadar oysa kendin itiraf ediyorsun tarflı davrandığnı yani ençok fenerbahçenin canını yakıyorsun bu tarf tutmak olmuyormu

1
1
yanıtYanıtla
Gelde yanma:

Geçen yıl Rize, BJK, TS, Bursa , Kayseri maçlarının hepsinde hakemler aleni CİNCONU destekledi, Rize maçının hakemi klsaman düşürüldü, fakat şike yok deniyor. Gel de gülme.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title