Haberler

Sergen Yalçın Kararsız

Türk Futbolunun Yetiştirdiği Yıldız Futbolculardan Sergen Yalçın, Gelecek Sezon Hangi Takımda Forma Giyeceğine Karar Veremedi.

Türk futbolunun yetiştirdiği yıldız futbolculardan Sergen Yalçın, gelecek sezon hangi takımda forma giyeceğine karar veremedi.

Geçen sezon Lig B takımlarından Etimesgut Şekerspor'da oynayan ve sezon sonunda bonservisini alan milli futbolcunun, aralarında Ankaragücü ve Çaykur Rizespor'un da yer aldığı yerli ve yabancı takımların tekliflerini değerlendirdiği belirtildi.

Ankaragücü Kulübü Asbaşkanı Selahattin Demir'in garanti parasını kendisi ödemek şartıyla sarı-lacivertli kulübe kazandırmaya çalıştığı Sergen Yalçın'ın, kendisiyle ilgilenen takımlarla görüşmelerini sürdürdüğü ve ilerleyen günlerde son kararını vereceği bildirildi.

Büyük başarılar yakaladığı Beşiktaş'ın ardından İstanbulspor, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray'da forma giydikten sonra eski takımı Beşiktaş'a dönen 35 yaşındaki yıldız futbolcu, son olarak Lig B takımlarından Etimesgut Şekerspor'da oynadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title