Haberler

Sefer Yılmaz: "Sonuç kötü ama biz oyundan ve mücadeleden memnunuz"

Güncelleme:

- Sefer Yılmaz: "Sonuç kötü ama biz oyundan ve mücadeleden memnunuz" Altay Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, skorun kötü olduğunu ama ilk maç için ortaya koydukları performanstan memnun olduklarını söyledi.

- Sefer Yılmaz: "Sonuç kötü ama biz oyundan ve mücadeleden memnunuz"

İZMİR - Altay Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, skorun kötü olduğunu ama ilk maç için ortaya koydukları performanstan memnun olduklarını söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in açılış maçında Altay, konuk ettiği Samsunspor'a 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Altay Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, maçı değerlendirdi.

Sefer Yılmaz, "Maça tedirgin başladık, Samsunspor daha etkili başladı. Ancak bunu çabuk üzerimizden attık ve dengeyi sağladık. Golü yediğimiz dakikaya kadar üstünlüğü de ele almıştık. Biraz şanssızlık, biraz pozisyon hatasında gol oldu. İkinci yarı biraz daha iyi başladık oyuna. Devre arasında hocamızın yaptığı değişikliklerle daha konsantreydik. Özellikle duran toplarda birçok pozisyona girdik, karamboller oluşturduk. Maçın artık son bölümünde riske girerek dörtlü defansa döndük ve bir forvet daha aldık oyuna. Biraz etkili olduk ama geride risk almıştık. Kontrataktan ikinci golü yedik. İlk maç için sonuç kötü ama biz oyundan ve mücadeleden memnunuz. Teknik ve taktik olarak yüreklerini sahaya yansıttılar. Önümüzdeki haftalar için oldukça iyi sinyaller verdiler. İnşallah yakın zamanda yeni gelen 2 arkadaşımızla beraber istediğimiz yere geleceğiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Samsunspor Altay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title