Haberler

Şampiyonluk sonrası TRT muhabiri, canlı yayında milli voleybolcuyu kızdırdı: Nasıl bir soru bu?

Güncelleme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Çin'i yenerek FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde şampiyon olmasının ardından duygularını aktaran voleybolcu İlkin Aydın, TRT muhabirinin "Şampiyonluğu ilk olarak kime armağan etmek istiyorsunuz?" sorusuna sinirlendi. Aydın verdiği cevapta, "Nasıl bir soru bu? Biz Türk kadınını çok iyi temsil ettiğimizi zaten söylüyoruz. Bu da bizim onlara armağanımız olsun." dedi.

Milletler Ligi'nde ev sahibi ABD'yi mağlup ederek finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı, finalde Çin'i setlerde 3-1 yenerek tarihinde ilk şampiyonluğuna ulaştı. Karşılaşma sonrası milli voleybolcu İlkin Aydın, TRT muhabirinin sorduğu "Şampiyonluğu ilk olarak kime armağan etmek istiyorsunuz?" sorusuna kızdı.

"BU DA BİZİM ONLARA ARMAĞANIMIZ OLSUN"

İlkin Aydın kendisini kızdıran soruya verdiği cevapta, "Nasıl bir soru bu? Biz Türk kadınını çok iyi temsil ettiğimizi zaten söylüyoruz. Bu da bizim onlara armağanımız olsun." ifadelerini kullandı.

"İYİ Kİ VARSINIZ"

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan kaptan Eda Erdem ise, "Cumhuriyetimizin 100. yılında böyle tarihi bir başarıyı elde ettiğimiz için çok mutluyuz. Saat fark etmeksizin bizi destekleyen Türk halkı... İyi ki varsınız. Sadece biz değil, tüm Türkiye olarak hep birlikte bu maçı kazandık ve şampiyon olduk." dedi.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

İlkin Aydın Voleybol Aydın Trt Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

Ali Veli:

Ne varmış soruda. Gayet normal bir soru. Yani tamam kupa kazandınız diye hemen kibir abidesi olmaya gerek yok değil mi. Bu nasıl soruymuş. Tipik şımarık türk kızı tripleri

234
112
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Hadsiz kadın, sanki kötü bir şey söylemiş. Sunucuda hata var bunu bulup soru sormuş o kadar kişi içinde en kötüsünü bulup soru sorarsan alacağın cevap da bu olur tabi.

147
74
yanıtYanıtla
Boray Borton:

Akrep tabiatlı kara fikirli kara sesli yobazlar Türkiye'ye bu başarıyı yaşatanlara teşekkür edeceklerine yine ortaya saçılmışlar bir fırsat bulup sokmak için...

70
88
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

tipik chp borazanı ağzı bozuk boş beleş işte.

yanıt54
yanıt57
Boray Borton:

Hayatımda cehapeye oy vermedim kapısının önünden geçmedim. Başbuğ Türkeş'e gönül vermiş vatansever bir Ülkücü'yüm. Sizin gibiler ayaklarımın altındadır gel bak hemcinslerinin ezilmiş izlerini görürsün...

yanıt12
yanıt29
Serkan Aydemir:

Soruda ne var hala anlamadım, neden sinirlenmiş, aklı nasıl çalışmış bilemedim.

118
30
yanıtYanıtla
İsmail Doğan:

Ebrar da varmı Türk kadınını temsil edenler içinde türk gaylerini temsil ediyor gibi geldi

52
81
yanıtYanıtla
Kasarcı:

Ne güzel soru sormuş Ülkeme hediye ediyorum diyebilirsin aileme diyebilirsin hemen riv rive başlıyorsun

86
37
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

Reise demesini bekledi… Ama istediği cevabı alamadı…

yanıt5
yanıt12
Zeki Anti:

Türk kadınını sen temsil ediyorsan yazık.. Ama iyi ki sen temsil etmiyorsun sadece bir oyuncusun.

46
75
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title