Haberler

Şampiyonlar Ligi'nden elenen Xavi, hakem kararlarına öfke kustu: Utanç verici, felaket

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Barcelona, sahasında PSG'ye 4-1 yenilerek turnuvadan elendi. Maçta kırmızı kart gören Barcelona Teknik Direktörü Xavi, hakem yönetimine tepki gösterdi. Xavi, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Üzgünüz, öfkeliyiz. Araujo'nun gördüğü kırmızı kart bence ağır karar. Büyün bir sezonun emeğinin hakem kararlarıyla sona ermesi utanç verici. Hakem çok kötüydü, felaket" dedi.

Büyük heyecanla takip edilen Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçları dün gece oynanan 2 karşılaşmaya sahne oldu. Barcelona sahasında Psg'ye 4-1 yenilerek elendi. Maçta kırmızı kart gören Barcelona Teknik Direktörü Xavi, hakem yönetimine tepki gösterdi.

BARCELONA 10 KİŞİ KALDI

Barcelona'nın 1-0 üstün olduğu maçın 29. dakikasında Ronald Araujo, son adam olarak Bradley Barcola'yı düşürdü ve kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu dakikadan sonra maçın gidişatı değişirken, PSG 40'ta Dembele ve 54'te Vitinha'nın bulduğu gollerle 2-1 öne geçti. Maçın kalan kısmında PSG, 61 ve 89. dakikada Mbappe ile 2 gol daha buldu ve müsabakayı 4-1 kazanarak tur atlayan taraf oldu.

Şampiyonlar Ligi'nden elenen Xavi, hakem kararlarına öfke kustu: Utanç verici, felaket

XAVI DE KIRMIZI KART GÖRDÜ

PSG'nin ikinci golünün hemen ardından orta sahada yaşanan bir pozisyonda hakem Kovacs, Barcelona aleyhina faul kararı verdi. Kararın ardından çılgına dönen Xavi, saha kenarındaki Şampiyonlar Ligi panosunu tekmeledi. Xavi bu hareketi sonrası kırmızı kartla cezalandırıldı.

"UTANÇ VERİCİ, FELAKET"

Öte yandan Xavi Hernandez, müsabakanın ardından hakem Istvan Kovacs'ın kararlarına öfke kustu. Xavi yaptığı açıklamada, "Üzgünüz, öfkeliyiz. Araujo'nun gördüğü kırmızı kart bence ağır karar. Büyün bir sezonun emeğinin hakem kararlarıyla sona ermesi utanç verici. Hakem çok kötüydü, felaket. Hakem hakkında konuşmayı sevmiyorum ama bunu söylemek zorundayız, susamayız" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Barcelona PSG Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (7)

Veysel null:

hakemler kötü değildi bence Barcelona da FB nin Avrupa daki ağlayan versiyonu işte Hahaha

19
16
yanıtYanıtla
Mr junker:

Barcelona ligden çekilsin

20
9
yanıtYanıtla
Veysel null:

hahaha FB aklıma geldi ama

yanıt10
yanıt9
Bayram Aydin:

Dün ben de maçı izledim,hem kırmızı kart hem de verilen penaltı çok ağır kararlardı.Resmen Barcelona’yı biçti hakem.

13
9
yanıtYanıtla
muro baba:

Yabancı hakem sevdası yapanlar uzaydan hakem de gelse başarılı olamazsa hangi bahanelere sığınacak

9
6
yanıtYanıtla
savaş günay:

Zamanında Psg yi 6-1 yenerken hakemler size çalışmıştı.Bunu ona sayın Galatasaray gibi herkesten çok kazanıp herkesten fazla ağlamanın lüzümu yok Sonra bugün uefa başkanı bıraksın derseniz yarın sorulara cevap bile vermezssiniz. Dursun Özbekleşmeyin omurgalı olun

7
7
yanıtYanıtla
Oytun Ulu:

Trabzonun acısını tatmış ellam… Her sene bizim başımıza gelen kararlar bunlar…

4
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title