Haberler

Ronaldo tüm işi bozdu! Fenerbahçe, Marcelo defterini kapatıyor

Güncelleme:

Real Madrid'den ayrılan Marcelo için efsane futbolcu Ronaldo Nazario'nun sahibi olduğu Real Valladolid devreye girdi. Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan deneyimli sol bekin oğlu Enzo'nun da Real Madrid'in altyapısında forma giymesi ve ona yakın olmak istemesi sebebiyle, Real Valladolid'e gitmeye sıcak baktığı belirtildi.

15 yıl formasını giydiği Real Madrid'e veda eden Marcelo'nun yeni adresinin neresi olacağı merakla bekleniyor. Fenerbahçe'nin ciddi markajında olan futbolcu için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

RONALDO, MARCELO'YU TAKIMINDA GÖRMEK İSTİYOR

Sporx'in Marca'dan aktardığı habere göre, Real Valladolid'in sahibi Ronaldo Nazario, Marcelo'yu takımında görmek istiyor. Ronaldo'nun, Real Madrid'e transfer olduğu 2007 yılından bu yana Marcelo ile yakın olduğu ve bunun transferin gerçekleşmesi için önemli bir avantaj olduğu belirtildi. Öte yandan Ronaldo'nun ekibinin La Liga'ya geri dönmesi ve iyi giden finansal durumuyla Marcelo transferini gerçekleştirmesinin mümkün olduğu ifade edildi.

Ronaldo tüm işi bozdu! Fenerbahçe, Marcelo defterini kapatıyor

TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Marcelo'nun da Madrid'e yakın olması ve oğlu Enzo'nun da Real Madrid altyapından forma giymesi nedeniyle Real Valladolid seçeneğine sıcak baktığı aktarıldı. Brezilyalı yıldızın adı ayrıca; Lyon, Marsilya, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri takımları ile anılıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ronaldo Luís Nazário Real Madrid Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (1)

Halit Dursun:

ronaldo kurtardi bizi desene....

8
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title