Haberler

Futbolun yaşayan efsaneleri Messi ile Ronaldo, Maradona'ya böyle veda etti

Güncelleme:

Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo, Diego Armando Maradona'nın vefatı sonrası efsane isimle ilgili sosyal medyadan paylaşım yaptı. Messi, Maradona'yı "sonsuz" olarak nitelendirirken, Ronaldo, "Bugün bir arkadaşıma veda ediyorum" ifadesini kullandı.

Dünya futbolu, Diego Armando Maradona'nın ölüm haberiyle sarsıldı. Vefat haberi sonrası yıldız futbolcular Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo, sosyal medya hesaplarından efsane isme veda ettiler.

Maradona ile çektirdiği fotoğrafı kişisel Instagram hesabından paylaşan Messi, paylaşımına "Tüm Arjantinliler ve futbol için çok üzücü bir gün. Bizi bırakıyor ama gitmiyor. Çünkü Diego sonsuz. Onunla yaşadığım tüm güzel anıları unutmayacağım. Tüm ailesine ve arkadaşlarına baş sağlığı diliyorum" notunu düştü.

Futbolun yaşayan efsaneleri Messi ile Ronaldo, Maradona'ya böyle veda etti

DÜNYA KUPASI'NDA HOCALIĞINI YAPMIŞTI

Diego Armando Maradona, 2008 yılında Arjantin Milli Takımı'nın başına getirilmişti. Maradona, teknik direktör olarak ülkesiyle 2010 Dünya Kupası'nda boy gösterdi. Messi'nin de kadrosunda yer aldığı Arjantin, çeyrek finalde Almanya'ya 4-0 yenilerek flaş bir mağlubiyet almış ve turnuvaya veda etmişti. Maradona, turnuva sonrasında görevinden ayrılmıştı.

Futbolun yaşayan efsaneleri Messi ile Ronaldo, Maradona'ya böyle veda etti

RONALDO: BUGÜN BİR ARKADAŞIMA VEDA EDİYORUM

İtalya'nın Juventus takımında forma giyen Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo da Diego Armando Maradona'nın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Ronaldo'nun sosyal medya hesabında yer alan mesajda, "Bugün ben bir arkadaşıma, dünya da ebedi bir dehaya veda ediyor. Tüm zamanların en iyilerinden biri. Benzersiz bir sihirbaz. Çok erken ayrılıyor, ancak sınırları olmayan bir miras ve asla doldurulmayacak bir boşluk bırakıyor. Huzur içinde uyu, asla unutulmayacaksın." ifadeleri kullanıldı.

Maradona, geçirdiği kalp krizi sonrası 60 yaşında hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Spor

Juventus İtalya Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (4)

Siradan biri:

Fani dünya. Futboluna göre muamele görülmeyecek hesap gününde. ...

1
4
yanıtYanıtla
kenan:

ne alaka yobaz onlarda insan

yanıt0
yanıt0
hakan:

Bunlar Maradona''nın yanına yaklaşamazlar.

2
1
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

iyi hadi öyle olsun hakanda ronaldoyla messiye kim yaklasacak ??? kimseler görünmüyor bunlar gibi yetenekli. . . uzun süre yani en azindan

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title