Haberler

Pursaklar Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nden Özel Gereksinimli Vatandaşlara Spor Eğitimi

Güncelleme:

Pursaklar Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, özel gereksinimli vatandaşların kişisel becerilerini geliştirmesi adına spor eğitimi vermeye devam ediyor. Her gün farklı etkinliklerle özel gereksinimli vatandaşlara spor keyfi yaşatan merkez, farklı spor branşları ve sosyal aktivitelere katılarak, hem eğlenip hem de öğrenme imkanı sunuyor.

Pursaklar Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, özel gereksinimli vatandaşların kişisel becerilerini geliştirmesi adına spor eğitimi vermeye devam ediyor.

Her gün farklı etkinliklerle özel gereksinimli vatandaşlara spor keyfi yaşatan Pursaklar Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, farklı spor branşları ve sosyal aktivitelere katılarak, hem eğlenip hem de öğrenme imkanı sunuyor.

"Kardeşlerimiz, sporla enerjilerini atma fırsatına sahip oluyorlar"

Özel gereksinimli vatandaşların, spor yaparken yeteneklerini keşfetme imkanı bulduklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Özel gereksinimli kardeşlerimizin bir yandan sportif yönden gelişimlerine katkı sağlanırken, bir yandan da sosyalleşmelerine katkıda bulunuyoruz. Sporla enerjilerini atma fırsatına sahip oluyorlar. Sportif faaliyetlerde gelişim sağlamaları, gençlerimizi de, ailelerini de, bizleri de çok mutlu ediyor. İnşallah onların gelişimine katkı sağlayacak birçok etkinliği düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

Pursaklar Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda profesyonel eğitmenler tarafından verilen spor eğitimleriyle, engelli vatandaşların gelişimine önemli bir katkı sunmaları sağlanıyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Pursaklar Belediyesi Spor Belediye Eğitim Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title