Haberler

Porto ve Sporting Arasındaki Zirve Mücadelesi

Güncelleme:

Portekiz Premier Lig'in lideri Sporting ile Porto arasındaki nefes kesen maç yarın akşam oynanacak. İki takım da şampiyonluk için mücadele ediyor.

Portekiz Premier Lig'in zirvesinde yer alan 31 puanlı iki takım Sporting ile Porto'nun nefesleri kesecek buluşması yarın 23.15'te yaşanacak. Son yıllarda Benfica ve Porto arasındaki şampiyonluk mücadelesinin gerisinde kalan Sporting, sezona harika başlayarak liderlik koltuğunu ilk haftalarda ele geçirmişti. Ligde son 3 haftada önce Benfica ardından Guimaraes'e deplasmanda mağlup olan Sporting, rakiplerinin kendisini yakalamasını engelleyemedi. Sezona sıkıntılı başlayan Porto ise son haftalarda artan performansı ve mükemmel savunmasıyla hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde beklentileri karşıladı. Aynı puanda iki şampiyon adayının Jose Alvalade stadyumundaki kapışması yarın akşam 23.15'te D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart GO'da ekrana gelecek. Dev maçı Aykut Aydın anlatırken, duayen spor adamı Ömer Üründül yorumlarıyla maça renk katacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sporting Portekiz Porto Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title