Haberler

Sadık Çiftpınar, önümüzdeki sezonda da Fenerbahçe forması giyecek

Güncelleme:

Yeni sezon için kadro çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Sadık Çiftpınar ile yollarını ayırmayı düşünmüyor. Sarı lacivertli ekipte yönetimin ve sportif direktör pozisyonuna geçmesi beklenen Emre Belözoğlu'nun 27 yaşındaki savunma oyuncusuna güvendiği öğrenildi.

Fenerbahçe, önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmaya şimdiden başladı. Kadroda en önemli noktalardan birisi ise savunma rotasyonu. Sarı lacivertli ekipte savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar'ın geleceği için de yönetim ve sportif direktör pozisyonuna geçmesi beklenen Emre Belözoğlu'nun güveninin tam olduğu öğrenildi.

27 yaşındaki futbolcu, önümüzdeki sezonun planlamasında kadroda düşünülüyor.

ÖNEMLİ BİR ROLÜ OLACAK

Bu sezon yaşadığı sakatlık sebebiyle forma şansı bulamayan ve takımdan uzun süre ayrı kalan Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar'dan iyi haber geldi.

Sakatlığı tamamen geçen başarılı futbolcu bu hafta içi takımla beraber antrenmanlarda yer aldı. Yönetim ve yeni sportif direktör olması beklenen Emre Belözoğlu, Çiftpınar'a güvenlerinin tam olduğu söyledi. 27 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki sezonun planlamasında önemli bir rolü olacağı da belirtildi.

TEKLİFLERİ REDDETTİ

Sadık Çiftpınar'ın kendisine gelen teklifleri reddettiği, ayrılmayı düşünmediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sadık Çiftpınar Emre Belözoğlu Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

ALINTI:

Size soruyorum Genel Kurul ve Kongre üyeleri, MUT-LU-MU-SUN-UZ. 2 yıl uğraşıp Sn YILDIRIM ı, taraftara kötü yönetilen FB algısı yaratanlar, Lig in tartışmasız ençok gol atan, ençok pozisyona giren, ençok pas yapan takımının Hocası Sn KOCAMAN ı ''''zevksiz ve savunma''''oynatıyor diyerek eleştirenler, MUTLUMUSUNUZ. 2 yılda Ülkemin en büyük külübünü ayağa düşürdünüz, övünç duyun yarattığınız FB ile, Dernek başkanları, sözüm ona FB li spor yazarları, hani nerde iyi yönetilen , zevkli, hızlı oynayan

1
2
yanıtYanıtla
aliiii:

zankadan kat be kat iyiii hemde ucuzzz. . sahiden zankayı kim kakaladı acaba. . . . 97 gol yiyip küme şüşen bir takımın oyuncusu. . . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title