Haberler

Onur Kıvrak'tan eski hocası Ünal Karaman'a ağır gönderme: Helallik şart

Güncelleme:

Ünal Karaman'ın çalıştırdığı Göztepe'nin Gaziantep'e yenilmesinin ardından Trabzonspor'un eski kalecisi Onur Kıvrak sosyal medya hesabından Karaman'a "Başarılı olmak için helallik şart" ifadeleriyle göndermede bulundu. Kıvrak, Ünal Karaman döneminde Trabzonspor'da kadro dışı kalmış ve sonrasında ani bir kararla futbolu bırakmıştı.

Süper Lig'de Göztepe, Gaziantep FK'ya 2-0 kaybederken Trabzonspor'un eski kalecisi Onur Kıvrak, karşılaşma sonunda çok konuşulan bir paylaşımda bulundu.

İlhan Palut ile yollarını ayırdıktan sonra Ünal Karaman'la anlaşan Göztepe, Gaziantep FK karşısında kalesine iki gol görürken İzmir'e eli boş döndü.

ANİ KARARLA FUTBOLU BIRAKMIŞTI

Ünal Karaman döneminde Trabzonspor'da kadro dışı kalan Onur Kıvrak da maç esnasında çarpıcı bir paylaşım yaptı. O dönem kadro dışı kaldıktan sonra ani bir kararla futbolu bırakan Kıvrak, eski hocasına ağır bir göndermede bulundu.

Kıvrak, Instagram hikayesinde maçtan bir görüntü kullanarak, "Başarılı olmak için helallik şart" mesajını yazdı.

Onur Kıvrak'tan eski hocası Ünal Karaman'a ağır gönderme: Helallik şart

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ünal Karaman Trabzonspor Onur Kıvrak Haberler

500

Yorumlar (8)

Hasan:

Çok haklısın Onur kardeş senden 5 yaş büyük olanlar hala kalecilik yapıyor. Ünal Hocanın Türk futbolundan helalllik alması gerekir. Hem senin gibi değerleri kaybettiği için, Hem de Avrupa kupalarında şiddetle puana ihtiyacımız olduğu dönemde yedek takımla Avrupa çıkıp başarısız olduğumuz için. Sonuç ortada Avrupa KUPALARINDA 13-14. sıraya düştüysek bunun sorumlusu Ünal HOCA ve Abdullah AVCIDIR

6
10
yanıtYanıtla
ts:

abdullah avcının ne suçu var

yanıt7
yanıt2
helal ünal:

iyiki seni kovmuş, uğurcan gibi bir pırlanta kaybolabilirdi. . .

6
8
yanıtYanıtla
Himmm:

Zaten kotuydun son zamanlarda bari gideydin baska takima para kazanmaya devam edeydin sadece kendine zarar verdin. Onurlu bir son olsun dedin ama inaniyorumki simdi coook pismansindır.

6
7
yanıtYanıtla
Zafer Kocaman:

Seni Karşıyakadan Trabzona gönderen kim ise o da biz Karşıyakalılardan helallik istesin bakalım. KSK de kalsaydın böyle olmazdı.

8
3
yanıtYanıtla
senar:

Haksızlık etmemek lazım, Onur Kıvrak o dönemdeki en iyi türk kaleciydi. Hatalı davranışları olabilir o ayrı hepimiz insanız.

3
1
yanıtYanıtla
Adınız:

Aile içinde bile tartışmalar anlaşmazlıklar olabiliyorken lütfen bilmediğiniz konular yüzünden insanları kötülemeyin. Bu konu hakkında konuşacak iki insan var, onur ve ünal hoca. Bırakın insanları itibarsızlaştırmayı

2
0
yanıtYanıtla
vahitt:

takımdaş olmak farklı iş yapabilme yeteneği farklıdır. . Ünal Ünal diye tutturanlar bana Ünal hocanın rakibe oyun üstünlüğü tek bir maç söyleyin. 5. dak gol at 85 dakiak yat. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title