Haberler

    Olcan Benden Formayı Kaptı"

    Geçtiğimiz yaz transfer döneminde 8 milyon euro satın alma opsiyonuyla Galatasaray'dan Real Sociedad'a kiralanan Bruma, EURO 2016'dan Galatasaray'daki geleceğine kadar birçok önemli açıklamalarda bulundu.

    SPORCOPE DIŞ HABER - Geçtiğimiz yaz transfer döneminde 8 milyon euro satın alma opsiyonuyla Galatasaray'dan Real Sociedad'a kiralanan Bruma, EURO 2016'dan Galatasaray'daki geleceğine kadar birçok önemli açıklamalarda bulundu.

    Portekiz basınına yaptığı açıklamada ilk olarak en büyük hayalinin Avrupa Şampiyonası'nda forma giymek olduğunu belirten Bruma, "EURO 2016'da Portekiz forması giymek için umutlarımı sürdürüyorum ancak bunun için çok fazla çalışmam ve maksimumu vermem gerektiğini biliyorum. Real Sociedad ve İspanya'da ilk yılım olmasına rağmen iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Oynamaya ve oynayarak kendimi geliştirmeye ihtiyacım vardı. Gelecekte bir gün, bugünkinden çok daha iyi olacağımı biliyorum." ifadelerini kullandı.

    "Gelecekte neler olacak bilemiyorum"

    İspanya Ligi'nin Spor Toto Süper Lig'den daha büyük ve rekabete dayalı bir lig olduğunu açıklayan Bruma Galatasaray'daki performansı hakkında ise,"Galatasaray'da ilk maçlarda oldukça fazla süre alıyordum ve birçok maçta ilk 11'de oynuyordum. Ancak daha sonra bir sakatlık geçirdim. Sakatlıktan geri döndüğümde başka bir futbolcu formayı kapmıştı bile. Daha sonra ikimiz arasında bir forma savaşı oldu ve ben düzenli olarak forma şansı bulamamaya başladım." şeklinde konuşarak Galatasaray'da forma giydiği dönemde Olcan Adın ile büyük bir forma rekabeti içerisinde olduğunu açıkladı.

    Sarı kırmızılı takımdaki geleceği hakkında net ifadeler kullanmaktan kaçınan genç oyuncu,"Galatasaray ile 2018 yılına kadar kontratım var ama gelecekte neler olacağını şu anda bilemiyorum. Ancak şu anda aklım orada değil. Şu an tamamen Real Sociedad'daki performansıma odaklanmış durumdayım. Daha sonrasında futbol kariyerimdeki geleceğime karar vereceğim." açıklamasında bulundu.

    "Jorge Jesus ile görüştük"

    Son olarak Sporting Lisbon'a geri döneceği iddiaları üzerine de konuşan,"Sporting Teknik Direktörü Jorge Jesus ile bu ihtimal üzerine konuştuk. Ancak bu konuşma çok da kayda değer bir konuşma olmadı. Söylediğim gibi, şu anda Real Sociedad'da oynuyorum ve takımımın goller atmasına yardımcı olmak için elimden geleni yapmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

    Bu sezon Real Sociedad formasıyla 28 maça çıkan Bruma, 3 gol 1 asistlik performans sergilemişti. İspanya basınında yer alan haberlere göre Portekizli oyuncunun, geçtiğimiz günlerde menajerine Galatasaray'a dönmek istemediğini ve kendisine yeni bir kulüp bulmasını istediği iddia edilmişti.

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title