Haberler

Olaylı Derbi Soruşturmasında 25 Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

Güncelleme:

Tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 45 şüpheliden 25'i adliyeye sevk edildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Fenerbahçe Ülker Stadı'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de yaralanmasıyla sonuçlanan olaylara ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında 45 kişi gözaltına alındı.

Tatil edilen olaylı derbi sonrası gözaltına alınan 45 zanlıdan 25'i alınan sağlık raporunun ardından Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü'nce Kartal Anadolu Adliye Sarayı'na sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cumhuriyet Başsavcılığı Fenerbahçe Ülker Beşiktaş 3.Sayfa Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

kurullar adaletsiz:

halk kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. bu azizin ne numaralar çevirdiğini şikeden kendini nasıl akladığını, hangi siyasilere kumpas kurduğunu herşeyi biliyor. Şenol güneş halkın adamı. halkın içinden çıkmış gariban bir insan. Ama Türk futboluna kattığı değer paha biçilemez. aziz ve yönetimininde Türk futboluna verdiği zarar paha biçilemez.

8
7
yanıtYanıtla
CESUR YÜREK:

BJK, ye yapılan kıyakları, ne çabuk unuttu, beyefendisiniz, ya hiç yakışmıyor doğrusu, adaletin kestiği parmak acımaz dostlar.

5
8
yanıtYanıtla
KENDİNLE ÇELİŞENLER:

hayır anlamadığım aziz memleket elden gidiyor dediğinde kimse inanamayıp daha sonra darbe yapıldığında hepiniz sokağa çıktınız o zaman böyle konuşmuyordunuz şimdi siyaset diyorsunuz bence siz sindiremiyorsunuz . siz değilmiydiniz tribünden taraftar atan bıçaklayan şimdi bugünü sorguluyorsunuz kendinizle çelişmeyin adam olun bence

6
7
yanıtYanıtla
Aziz yıldırım federasyonu yönetiyor:

Eğer Mete Kalkavanın kararına inanmadıysan Babelin attığı golüde geçerli sayacaktın. Maç 0-1 olarak başlaması gerekiyordu. Çok komik ya. Adamlar febeyi tur atlattırmak için her türlü hesabı yapmışlar. Maç neden 90 dk. Oynanmıyor. Çünkü baştan başlarsa Beşiktaş 11 kişi çıkacak ve fenevi eleyecek. fenerasyon çalışıyor

5
3
yanıtYanıtla
beeeee:

sus be cahill

yanıt1
yanıt2
DÜRSTLÜK YOK:

AZİZ YILDIRIMA İDAMMM YSAHTEKARDIR İDAMMM YALANCI MENFATCIDIR İDAM TFF AZİZİ YILMAZ DEMEKTİR SAHTEKARLIKLA İŞ YÜRÜTÜYOR AH SİYASET YALAN DOLAn işşi idammmmm

4
3
yanıtYanıtla
fenerasyon çalışıyor:

Beşiktaşta bu aciz yönetim olduğu sürece daha çok hakkı yenecek kartalın. Yazıklar olsun ülkede adalet ölmüş. Hırsızın hiçmi suçu yok. Verdikleri cezaya bak 3 maç seyircisiz. Yani seneye ziraat kupası liginde uşakspor, cizrespor gibi takımlarla oynayacağı maçlar seyircisiz. Komedi gibi.

4
1
yanıtYanıtla
hdjhj:

her sene vodafonede aldıgınız bvedava penaltılara bak cicimmm

yanıt0
yanıt4
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title