Haberler

Okur'dan 12 Sayı

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'ne (Nba), Bu Sabaha Karşı Oynanan 3 Maçla Devam Edildi.

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'ne (NBA), bu sabaha karşı oynanan 3 maçla devam edildi.

Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz, sahasında Sacramento Kings'i 117-93 yenerken, milli basketbolcu karşılaşmada 12 sayıyla oynadı.

24 dakika sahada kalan Okur, 4 kez denediği 3 sayılık atışlarda başarılı olamazken, 10 kez kullandığı 2 sayılık atışlarda ise 4 isabet buldu. 4 kez geldiği serbest atış çizgisinde de tam isabet bulan Okur, karşılaşmayı 12 sayı, 4 ribaunt ve 4 asistle tamamladı.

Utah'ta 32 sayı ve 10 ribauntla “double-double” yapan Carbos Boozer, gecenin en skorer oyuncusu olarak takımını galibiyete taşıdı. 15 sayı, 8 ribaunt ve 8 asistle maçı tamamlayan Andrei Kirilenko ile 13 sayı, 4 ribaunt ve 4 asistle oynayan Ronnie Brewer'ın performansları takımlarına önemli katkı sağladı.

Kings'de ise 22 sayı, 4 asist ve 2 ribauntla oynayan John Salmons ile 21 sayı, 2 ribauntla maçı tamamlayan Kevin Martin'in çabaları yenilgiyi önleyemedi.

NETS SON 2 SANİYEDE KAYBETTİ

New Orleans Hornets, deplasmanda New Jersey Nets'i Chris Paul'un bitime 2 saniye kala attığı basketle 84-82 yendi ve 6. galibiyetine imza attı.

Hornets'da 27 sayı, 7 asist ve 6 ribauntluk performans sergileyen Chirs Paul, takımının en başarılı oyuncusu olarak galibiyette önemli rol oynarken, 14 sayı ve 12 ribauntla “double-double” yapan Tyson Chandler da galibiyete büyük katkı sağladı.

Vince Carter'ın sakatlığı nedeniyle forma giymediği Nets'de ise Richard Jefferson'un 32 sayı, 6 ribaunt ve 4 asistlik performansı galibiyet için yeterli olmazken, 12 sayı ve 10 ribauntla “double-double” yapan Nenad Krstic'in çabaları yenilgiyi önleyemedi.

Gecenin diğer maçında ise Denver Nuggets, sahasında konuk ettiği Cleveland Cavaliers'i 122-100 yenmeyi başardı.

Lige, yarın sabaha karşı oynanacak 8 maçla devam edilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title