Haberler

Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş'ın 1 milyon euroluk maaş indirimini kabul etti

Güncelleme:

Beşiktaş'ın devre arasında Feyenoord'a kiraladığı Oğuzhan Özyakup, koronavirüs nedeniyle zor durumda olan siyah beyazlı kulübün 1 milyon euroluk maaş indirimi teklifine onay verdi.

Oğuzhan Özyakup'tan geri adım attı. Feyenoord'dan ayrılan tecrübeli yıldız yönetimin indirim teklifine 'Evet' dedi. Beşiktaş'tan yılda 2 milyon euro alan Oğuzhan'ın kendisine önerilen 1 milyon euroyu kabul ettiği öğrenildi.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYOR

Takvim'in haberine göre, Hollanda Ligi'nin iptal edilmesi üzerine bu sezonu şimdiden kapatan yıldız oyuncunun Beşiktaş'ta yeni başlangıç yapmak istediği ve bunun için ücretindeki indirim önerisine onay verdiği ifade edildi.

SERGEN YALÇIN ETKİLİ OLDU

Sergen Yalçın ile birlikte eski günlerine döneceğine inanan yıldız oyuncunun, "Beklentilerin altında kaldım. Bunu telafi edeceğim" dediği ortaya çıktı. Feyenoord'da sadece 4 maç oynayan Oğuzhan gelecek sezon da Beşiktaş'ta oynayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Oğuzhan Özyakup Sergen Yalçın Feyenoord Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (2)

Kadir Bulut:

Bu oyuncu niye böyle oldu, nerede 2-3 yıl önceki Oğuzhan, noldu buna, sakatlığı da yok, peki niye böyle oldu. NAzar felan mı var acaba?

1
0
yanıtYanıtla
Harun:

10 bin nesine yetmiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title